problema psihica sau numai incapatinare?

16-02-2009
fam 99
Nu este medic/terapeut
fam 99
Am o fetita de 9 ani, este foarte incapatinata, chiar citeodata depaseste orice limita.Problemele au inceput cind s- nascut cel de-al doilea copil in familie, am si mers la un psiholog sa vedem daca are ceva probleme, acolo a fost supausa la mai multe teste.Toate erau bune, chiar la testul de inteligenta facxea deja la cele de 5 ani si avea numai 4 anisori.Atunci ni s-a spus ca nu ii nicio problema cu ea, dar cum trece timpul devine tot mai nervoasa si neascultatoare, chiar la matematica a inceput sa aiba probleme daca trece de la o problema la alta adica schimaba de pe plu pe minus se blocheaza si nu mai stie ce are de facut, daca o cert sau daca nu o las sa faca cum vrea ea ceva incepe si plinge, la taicasau ii intoarce vorba.El vrea sa o tina in friu pe fata dar nu are nicio sansa.Oare ii gelozie p[entru fratele sau ca ii mai mic si citeodata ii acordam mai multa atentie?Deci intr-un final pentru orice izbucneste in plins, striga si nu aculta, crede ca orice face ea ii bine facut. Oare ii problema psihica acest lucru, trebuie sa o duc la un psiholog? Va rog sa-mi dati un rspuns daca ati mai intilnit un asemenea caz.Ce sa fac? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
15-07-2009, ora 17:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consulati va rog un doctor homeopat. Problema ficei dvoastra se poata trata f. usor si eficient cu homeopatia si fara nici un efect advers. Deja desciptia dumneavaostra de aici ajunge pt. alegerea remediului caci este vorba de un comportament stereotipic care se potriveste unui singur remediu.
Cauza boli este intradevar gelozia dar in acest caz nu poate trata pshici caci copii nu au ratiune de aintelege astfel de lucruri.
Incercati in orice caz sa-i dat mai multa afcetiune si dragoste si mai ales sa petreceti cateva concedii mici NUMAI cu ea. Asta va ameliora ! Noi toti avem nevoie de dragoste iar unii din copii cred ca primesc prea putin. de multe ori se trage si din timpul sarcinii, de emotiile traite de dvoastra in timpul acesta sau de faptul ca ati dorit-o, iubit-o, etc in timp ce erati gravida.

Cunosc sute de copii vindecati de probleme psihice de tot felul cu ajutorul homoepatiei.
Daca oricum nici psihologul nu a reusit sa faca nimic ce va mai ramane de ales ?
O sa fiti uimit de efectul unor globule homeopate care ii dau sufletului copilului ceea ce ii lipseste, lucru care nu se poate face nici cu chimie si nici cu discutii.

Succes,
Scarface
0
11-03-2010, ora 10:59
yvone
Nu este medic/terapeut
yvone
salut tuturor, sunt nou inregistrata si as dori sa verific daca imi apare mesajul. Revin cu un mesaj ulterior. Multumesc
0
24-04-2010, ora 23:43
Dr.L.Dumitrescu
Nu este medic/terapeut
Dr.L.Dumitrescu
Am intampinat probleme cu fetita de adaptare la gradinita. Manifesta o nervozitate si un refuz categoric la colectivitate.
Am mers cu dansa tot la domnul Dr.Istrate Bogdan. In afara faptului ca este extrem de delicat si stapaneste o buna comunicare cu copiii niciodata nu m-a respins sau s-a simtit deranjat cand l-am solicitat. Avenit si acasa la fetita. Este foarte dragut si amabil.In timp ce alti colegi pediatri. sunt asa cum sunt...Si a refuzat categoric atentia materiala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul