problema psihologica sau fizica?

19-03-2018
Anonim1203
Nu este medic/terapeut
Anonim1203
Buna ziua!

Incep acest topic cu vesnica zicala "am 20 de ani si sunt inca virgin". Sau, nu stiu, intr-adevar.
Experiente sexuale am avut, mai multe, dar penetrarea propriu-zisa nu a fost din diverse motive, niciodata. Sunt tare curios ce se intampla cu mine, in legatura cu penisul - nu stiu daca este bolnav sau nu, nu stiu daca ar trebui sa ma duc la medic sau nu, nu stiu daca e ceva grav, sau nu.
Ideea este in felul urmator, sunt cu o fata in pat, avem un preludiu care merge okay-spre foarte bine, penisul imi sta / sau nu sculat. Cand vine vorba sa il introduc in vagin pur si simplu moare, nu stiu de ce, am incercat sa ma gandesc la tot felul de solutii inclusiv sa ma gandesc la alte chestii sau sa fiu relaxat, nu stiu ce ar trebui sa fac. Am vazut de mai multe ori posturi asemanatoare dar nu am gasit niciodata raspunsul potrivit. Nu sunt foarte sigur daca este o chestie psihologica datorita faptului ca eu cand eram copil am avut o operatie de criptorhidia (cred - eram prea mic sa realizez). Ar avea vreo legatura? Poate sunt impotent si momentan sunt putin disperat. Tin sa mentionez ca de masturbat ma masturbez de 2-3 ori pe saptamana, de baut alcool beau foarte rar, si nu fumez.

Ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa procedez? Ar trebui sa iau pastile? ce imi recomandati?
4 comentarii
0
20-03-2018, ora 05:01
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
in tinerete am patit o si eu. rezolvarea este sa o bagi cat mai repede, nu in sensul sa i o infigi ca o săgeată sa urle de durere. pur si simplu v a pupati, v a mangaiati si cand simti ca e tare ca piatra atunci țup repede pe fata si o bagi. nu pierde mult timp intre opritul din pupaceala si cel al introducerii.dupa ce o sa te inveti cu placerea data de veverita doar gandul placerii ce urmează o sa te excite si nu ar mai trebui sa ai probleme. poți incerca si vre o doua pahare cu vin sa prinzi curaj.
0
20-03-2018, ora 07:49
Anonim1203
Nu este medic/terapeut
Anonim1203
Nu e intotdeauna 100%
0
20-03-2018, ora 11:27
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Un prim pas ar putea sa fie sa renunti la masturbare pt o perioada pt a vedea ce se intampla. In paralel ai putea sa discuti si cu un psihosexolog si sa consulti un urolog cu specializarea sexologie

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
20-03-2018, ora 13:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Consultă un urolog, care în urma unor investigații îți poate spune dacă e o problemă medicală sau nu. Dacă nu sunt probleme medicale, te poate ajuta un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Curaj! Orice problemă are în spate o cauză, care odată depistată se poate rezolva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici