Problema testicul

03-10-2011
pop_andrei
Nu este medic/terapeut
pop_andrei
Buna, ma numesc Pop Andrei si sunt nou pe acest forum. Tin sa va spun ca am o mica(sper) problema la unul dintre testicule, mai exact, la cel stang. In 2 luni fac 17 ani(probabil conteaza varsta). Ok, sa incepem. Cand aveam vreo 14 ani am simtit un fel de nodul deasupra testiculului stang, ok, am fost la un medic foarte bun, care mi-a zis ca nu e nici o problema sa stau linistit.

Insa acum am aproape 17 ani si nodulul nu a disparut, e ~ de marimea unei boabe de mazare, iar testiculul stang sta mult mai lasat decat cel drept, si nu stiu sigur, poate mi se pare, dar testiculul stang tind sa cred ca e si umpic mai mare decat cel drept. Nu ma doare absolut deloc, insa totusi, nu cred ca e normal sa fie acolo, daca conteaza, pana acum, nu am avut nici un contact sexual.

E ceva grav? Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
03-10-2011, ora 15:11
pop_andrei
Nu este medic/terapeut
pop_andrei
Oh, era sa uit, nodulul ala se afla deasupra testicului, in scrot, si nu in afara lui.
0
04-10-2011, ora 14:28
pop_andrei
Nu este medic/terapeut
pop_andrei
Nu stie nimeni? :(
0
11-07-2014, ora 20:33
Vali2395
Nu este medic/terapeut
Vali2395
Aceeasi problema o am si eu de 3 zile si sunt ingrozit..chiar nu stiu ce sa ma mai fac..am facut o intindere la piciorul stang la fotbal si am simtit o durere care am crezut ca va trece..si a trecut practic..nu simt nimic dar astazi am observat cum testiculul stang e diferit in pozitie cat si in marime fata de cel drept :o3 :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •