problema umar drept...

13-01-2015
vliviun
Nu este medic/terapeut
vliviun
Buna seara, ma numesc Liviu, am 78 kg si 23 de ani, de 2 ani intampin o problema din ce in ce mai des, cand imi rasucesc umarul pe spate sau ridic mana deasupra capului si apoi o las in jos imi trosneste umarul si simt un disconfort usor in interioru umarului, dar daca solicit umarul pe o perioada mai indelungata simt ca se incalzeste si imi oboseste foarte repede fata de cel stang... Am practicat la varsta de 17 ani lupte libere, si apoi pe la varsta de 20 am mai facut culturism si pe atunci cand lucram la anumite aparate simteam acest discomfort in umar, se incalzea si simteam ca nu mai aveam forta in el... Spre prostia mea, am tot ignorat aceasta problema si n-am fost s-a ma consult, insa acum nu mai pot ignora trosneala.. Vreau s-a mai mentionez ca nu ma aflu in tara, sunt plecat in Olanda si muncesc in santier ca electrician. Astept parerile si sugestiile dumneavostra, va multumesc frumos.
3 comentarii
0
13-01-2015, ora 18:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Exista multiple explicatii ale suferintei D-voastre, toate legate de distrugerea umarului prin sporturile practicate.
Fara indoiala ca trebuie sa consultati un specialist in artroscopia umarului, iar pana atunci sa evitati la maximum solicitarea umarului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
13-01-2015, ora 19:07
vliviun
Nu este medic/terapeut
vliviun
Ce mi-ati mai putea recomanda pentru umar, inafara sa evit sa-l solicit?? Un complex de muti vitamine ceva, nu ar fi de ajutor pana ajung in tara sa-mi fac un control?
0
13-01-2015, ora 19:19
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu va ajuta deloc vitaminele si nici un alte medicament sau supliment alimentar.
Sfatul meu sincer este sa consultati in Olanda un specialist in artroscopia umarului, deoarece acest domeniu este extrem de putin dezvoltat in Romania...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •