probleme anticonceptionale

25-12-2008
iordache iuliana
Nu este medic/terapeut
iordache iuliana
luna trecuta mi-a intarziat doua saptamani. Mi-am fcut un test de sarcina si a iesit negativ.Intr-un final mi-a venit, dar cu dureri ff mari, cheaguri de sange, etc.pana atunci nu folosisem nici o metoda de contraceptie.La sfatul unor prietene am luat microgynon. Menstruatia nu s-a oprit nici dupa doua saptamani.nu stiu ce sa cred este normal?
1 comentarii
0
26-12-2008, ora 08:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa faci un control ginecologic inainte de a lua contraceptive sau sa mergi la un cabinet de planning familial.E normal ca la inceput de contraceptie sa mai ai dereglari, dar trebuie sa te covingi ca nu ai probleme genitale si tipul de contraceptie ales e bun.Termina folia intreaga si, in acea pauza de 7 zile mergi sa te vada un ginecolog [daca citeai pe prospect vedeai ca si acolo te sfatuieste ca, inainte de a le lua, sa faci un control de specialitate].Sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul