Probleme anxietate ? Sau altceva | Forumul Medical ROmedic

Probleme anxietate ? Sau altceva

25-06-2018
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Buna ziua totul a început cu aproximativ 1 an și ceva in urma. totul a început cu lipsa de aer, apoi dureri i. Piept, amorțeli, am făcut mii de analize la inima la sânge la tiroida la tot ce se poate face trăiam cu impresia ca am ceva la inima, apoi la tiroida și ușor ușor sa dovedit ca nu am nimic. am fost diagnosticat cu anxietate și atacuri de panica, am avut multe episoade de atac de panica, foarte anxios, toți doctorii spunând ca am anxietate nimic altceva, dar de atunci stările sau înrăutățit in sensul ca nu mai am dureri in piept, dar am o frica teribila de nu a înnebuni, mereu ma gândesc la asta, uit foarte mult, uit ce am făcut de dimineata, stau sa ma gândesc și parca a trecut mult timp, uitCe am făcut exact ieri stau sa ma gândesc, stare de oboseala crunta, lipsa poftei pentru a face orice, imi vine sa stau numai retras, sunt nervos, nu prea mai imi vine sa socializez, nu ma pot concerta, mie frica sa nu înnebunesc, nu pot sa vad oameni bolnavi ( psihic ). am avut un prieten care a fost diagnosticat cu schizofrenie, mereu ma gândesc ca poate am și eu., ce sfaturi imi dați, o sa merg și la psihiatru, mulțumesc, anticipat !

Am mai deschis câteva topicuri pe acest site, mereu cu probleme pe care le-am avut.
14 comentarii
0
25-06-2018, ora 19:53
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Am uitat sa specific, am 24 de ani
0
25-06-2018, ora 20:27
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Bună seara.

Din ce descrieți dumneavoastră pare a fi o tulburare de anxietate. Mergeți la psihiatru pentru o evaluare și un tratament. În paralel puteți face și psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Multa sănătate!
0
25-06-2018, ora 21:36
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Simptomele prezentate se întâlnesc în cadrul unei tulburări anxioase, dar și în cadrul unei tulburări depresive, de aceea aveți nevoie de un diagnostic diferențial ce vi-l poate pune un psiholog clinician cu experiență sau un psihiatru.
În urma evaluării veți decide dacă mergeți pe psihoterapie sau medicație în paralel cu psihoterapia.
Sănătate!
0
25-06-2018, ora 22:27
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Mulțumesc frumos pentru sfaturi, dar nu se pune problema de schizofrenie sau altceva ?
0
25-06-2018, ora 22:49
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Am uitat sa spun ca parca sunt paralel lu lumea mi se pare ciudat...
0
26-06-2018, ora 08:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Diagnosticele nu se pun pe internet, cu atât mai mult să ți-l pui singur. Sunt simptome care aparțin mai multor tulburări, poți avea un număr de simptome care să nu fie suficiente pentru a pune diagnosticul unei anumite tulburări, de aceea e nevoie să mergi într-un cabinet și să consulți un specialist.
0
03-07-2018, ora 19:25
F2018
Nu este medic/terapeut
F2018
Ai fost la un psihiatru pt a primi un diagnostic corect? Sunt curioasa căci și eu am aceleași simptome.
0
09-07-2018, ora 13:05
F2018
Nu este medic/terapeut
F2018
Dsq10. Poți sa dai și aici de mine dacă vrei sa vorbim. Datele personale se pun pe privat. Ți-am dat mesaj pe privat. Sunt încă curioasa de diagnosticul tău caci și eu am probleme asemănătoare.
0
09-07-2018, ora 13:11
F2018
Nu este medic/terapeut
F2018
Cel mai sigur ai o tulburare de anxietate generalizata cu atacuri de panica. Uffff. E f greu sa ieși din stările astea fără medicamente, eu încă ma lupt. Alăptez și nu am prea multe variante de tratament. Am încercat Sertralina trei zile și mi-a fost f rău asa ca am renunțat la ea și am rămas pe terapie comportamentala. Și eu sunt fffff obosita și te înțeleg dar eu nu reușesc sa dorm destul pt ca alăptez des chiar și noaptea cu treziri dese. Dacă reușești sa îți reglezi somnul și sa ai un somn odihnitor anxietatea va dispărea și odată cu ea și atacurile de panica. Pe mine m-a ajutat meditația, cititul cărților de psihologie,
0
09-07-2018, ora 13:16
F2018
Nu este medic/terapeut
F2018
Tehnica EFT, muzica foarte tare și mișcarea. Fa mișcare zilnic, alergat, role, bicicleta, un sport care te face sa transpiri, prin transpirație se reduce și starea de anxietate și nu va mai apărea domnul atac de panica care apropo este f înfricoșător dar nu greu de trecut.
0
09-07-2018, ora 13:21
F2018
Nu este medic/terapeut
F2018
Și dacă nu ai halucinații sau impresia ca vorbești cu morții sau știu eu ce, nu ai schizofrenie. Crede-mă ca își dădea seama medicul care ti-a făcut analizele dacă aveai asa ceva. Atata timp cât medicii îți spun că nu ai nimic înseamnă că totul este ok mai puțin felul tău de a gândi care influențează starea de spirit. Asa am fost și eu pe la toți medicii și nu au gasit nimic dar aveam dureri de spate dese. Asa ca ultimul la care mai trebuia sa merg era psihiatrul și am fost. Dar nu uita chiar dacă iei medicamente, dacă tu nu îți impui o gândire pozitiva nu vei ieși niciodată din stările astea. Îți doresc succes!
0
09-07-2018, ora 14:10
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Va recomand sa mergeți la psihiatru. Nu găsiți un diagnostic pe internet.
0
09-07-2018, ora 21:30
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Diagnosticul se pune numai în cabinet. Sunt anumite simptome care se găsesc în cadrul mai multor tulburări, sau o persoană poate avea anumite simptome, dar nu suficiente pentru a avea o tulburare. Numai un psiholog clinician cu experiență sau un psihiatru poate pune un diagnostic sigur. Tot căutând pe internet anumite informații, vă puteți și induce o anumită tulburare fără să o aveți. Iar medicamentele luate numai pentru că se crede că cineva are o tulburare asemănătoare, sau că un medicament a făcut bine unei persoane este un lucru total greșit, pentru că ce face bine unei persoane, alteia îi poate face rău.
NUMAI PSIHIATRUL POATE RECOMANDA UN TRATAMENT ȘI NUMAI CU EL SE DISCUTĂ ÎN FUNCȚIE DE REACȚIILE PE CARE LE POATE DA ÎN cazul unei persoane.
0
19-09-2018, ora 23:45
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Am fost la psihiatru și psihoterapeut, iau tratament cu cypralex și depakine de atunci ma simt mult mai bine, singura problema care o mai am uit foarte mult, de exemplu stau sa ma gândesc ce am făcut de dimineata sau când sa intamplat ieri sau acu doua zile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •