Probleme copil 1 an - dintisori

05-03-2015
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Salut,


Am si eu o problema cu bebelusul in varsta de 1 an si 2 saptamani care nu are niciun dinte. Am fost cu el la medicul de familie, apoi la pediatrie, la varsta de 11 luni si am primit raspuns ' In toata cariera mea de medic, nu am vazut niciun bebelush fara dinti '. Ce pot face in acest caz ? tin sa precizez ca mami lui i-a dat vigantol dupa prescriptia medicala iar analizele de sange au fost efectuate in noiembrie 2014 atunci cand a fost internat pt o raceala.

Sa merg la un stomatolog, exista medic stomatolog specializat pt bebelusi asa mici ?
3 comentarii
0
05-03-2015, ora 20:06
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Un medic stomatolog care se ocupa si de copii poate sa va dea un raspuns dupa ce consulta copilul si apreciaza starea de dezvoltare a gingiilor.F.putin probabil sa fie vreo problema.Succes!
0
05-03-2015, ora 22:32
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Va multumesc pt raspuns domnule dr. Baciu, astazi am vb cu un medic stomatolog ( este medicul la care merge familia, am fost si cu nepotica in nenumarate randuri ) si mi-a zis acelasi lucru, sa stau linistit ca a intalnit cazuri asemanatoare si este putin probabil sa fie vreo complicatie.. Mi-a recomandat sa mai stau 1 luna ( este in concediu 2 saptamani ) pt a vedea ce se intampla, in caz contrar sa merg la dansul.
0
16-03-2015, ora 23:32
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Salut,

Tin sa precizez ca i-a iesit un dintisor bebelusului si ii multumesc inca odata dl dr. Baciu care a fost foarte optimist in predictii :).

Bebelusul face 1 an si o luna pe 23 martie, sper ca si alti parinti cand citesc acest forum si isi fac probleme cu dintii intarziati, sa stea linistiti, eu deja eram putin cam disperat, la unii mai rapid la altii mai tarziu.

App : daca nu a facut diaree, febra, la primul dinte, la urmatorii este posibil sa faca ? Sau asta nu e o regula, totul depinde de organismul bebeluslui...

Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea copilului de 2 ani
  • Beneficiile alăptării asupra dentiției copiilor
  •