Probleme cu erectia. | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectia.

24-02-2013
myhaiiii
Nu este medic/terapeut
myhaiiii
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema pe care o am. De ceva timp sunt foarte indragostit de o fata, si cand ne-am intalnit, am incercat sa facem sex, insa am observat ca nu prea aveam erectie. Inainte de asta nu mi s-a mai intamplat sa nu am erectie cu alte fete, insa de ea sunt foarte indragostit. Se poate ca lipsa erectiei sa fie cauzata de faptul ca tin foarte mult la ea?
1 comentarii
0
24-02-2013, ora 18:38
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Da :)) Faptul ca o iubesti pe aceasta fata te face sa te comporti ca un adolescent nauc si virgin :) Din dorinta de a nu o dezamagi, in sufletul si mintea ta se intampla un amalgam de trairi si emotii puternice, care-ti taie din puterea de concentrare. Bucura-te de iubirea asta, o sa-ti treaca intr-o zi! Din pacate! Incearca un preludiu mai lung si nu te napusti la ea din prima, ca un lup hamesit. Fii relaxat si nu forta lucrurile. Foloseste prezervativul :))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: