probleme cu erectia dupa maraton forte | Forumul Medical ROmedic

probleme cu erectia dupa maraton forte

30-03-2014
alingaby365
Nu este medic/terapeut
alingaby365
Buna ziua, am o problema foarte mare, sunt cu actuala iubita de 2 luni si sunt foarte indragostit de ea, dar am o mare problema in pat.Dupa ce incepem sa facem sex penisul meu se inmoaie, problema pe care n-am mai avut-o pana acum cu alte prietene. De frica sa nu ma fac de rusine si a 2-a seara, am luat Maraton Forte si a fost bestial, am revenit cel de dinainte, dar problema e ca dupa ce 4 zile am fost foarte bine, am problema cu erectia acum. Nu mai este la fel de tare ca de obicei si imi este foarte frica sa nu fi facut vreo prostie.Va rog sa-mi raspundeti la problema asta cu niste remedii sau niste sfaturi.Mentionez ca am 24 de ani. O zi buna!
1 comentarii
0
31-03-2014, ora 10:32
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Problema ta e de natura psihica, emotionala, nicidecum de la acel maraton forte insa te sfatuiesc sa nu il mai iei, la varsta ta nu ai nevoie de asa ceva.

Probabil esti foarte emotionat, nervos, de aceea nu poti mentine erectia. Multi barbati au perioade in viata cand se confrunta cu probleme erectile, chiar si la varsta ta, altii chiar mai devreme insa cauza nu este de natura fizica in cazul tau, ci psihica.
Esti tanar, deci poti, totul e sa fii relaxat si sa nu te mai stresezi cu asta, sa nu te mai gandesti ca iarasi nu vei avea erectie, pur si simplu bucura-te de momentele intime cu iubita chiar daca nu poate exista penetrare. Cu timpul vei depasi problema, iar ea trebuie sa te sustina.

Sunt multi factori ce influenteaza dorinta sexuala si erectia. Poate sa fie vorba despre emotie, frustrare, depresie, alimentatie nesanatoasa, anxietate., etc.

Ai un mic blocaj dar vei trece peste, doar ai incredere in tine, esti tanar si sanatos deci poti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •