Probleme cu gatul

03-08-2009
cristian1112
Nu este medic/terapeut
cristian1112
va rog frumos sa-mi raspundeti cat mai repede posibil. am 19 ani, fumator de 2 ani, si ieri am constatat ca in gat mi-a crescut ca o carne pe peretele drept al gatului.. s-a umflat si are multe gauri in perete, si mai sus e ca o gaura micutza cu sange... nu mi-am dat seama... eu am avut ulcer fara nisa acu ceva timp, si mi-am revenit in 2-3 saptamani... ce poate fi ?
4 comentarii
0
04-08-2009, ora 09:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Lasa-te cat mai repede de fumat si consulta rapid un medic homeopat.
Ca de obicei tratamentul medicamentos facut de contra la gastrita nu vindeca si probabil ca nu a facut decat ca boala sa fie suprimata sau mutata in alta parte (gat ?)
0
28-10-2009, ora 12:12
dana68
Nu este medic/terapeut
dana68
am fost operata de hernie cervicala, am fost racita nas infundat si putin rosu in git, dupa operatie starea de raceala s a agravat adica nas infundat mai tot timpul am pus cam 4 sticlute de bixtonim ca sa pot respira si sa suflu nasul, a inceput sa imi curga urechea stinga si in git simteam ca am in permanenta un nod sau o iritatie care initial am zis ca este de la tubul care l am avut in timpul operatiei, intre timp cit am stat 3 saptamini la pat pt ca nu am avut voie sa cobor din pat sau sa m a ridic am facut si o pneumonie pe care am tratat o cu antibiotic si eurespal, erdomed dar ce ma deranjeaza este faptul ca nu stiu ce am in git pt ca gitul nu mi a trecut nici acum si pneumologul mi a mai dat eurespal Acc si aerus pt ca elimin cite o data sputa cu putin singe,. ce poate fi?
0
29-10-2009, ora 11:11
dana68
Nu este medic/terapeut
dana68
azi am fost la un orl de la spitalul Panduri s auitat in git dar avind si gulerul cervical si eu am avut senzatie de voma nu a vazut faringele , in schimb de la antibioticul care l am luat cind am avut pneumonie am facut o ciuperca se pare ca este vorba despre candida. astept rezultatul luni la cultura si fungigrama si apoi vad ce mai zice doctorul oricum m am ai linistit un pic
0
29-10-2009, ora 14:08
dana68
Nu este medic/terapeut
dana68
vad ca dl doctor nu amai intrat pe forum, speram sa imi dea si dansul mai multe detali despre ce am scris am uitat sa spun ca diagnosticul este de rinita farinolaringiana cu susp. candida
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •