probleme cu giniga... cred!

24-01-2009
fara nume
Nu este medic/terapeut
fara nume
acum ceva timp am fost la medicul stomatolog care mi'a plombat o masea.si dupa putin timp mi'a cazut plomba. din motive de frica nu m'am mai intors pentru plombarea maselei din nou mai ales pt ca nu simteam nici cel mai mic disconfort.dar de cateva zile a inceput s ma doare tare gingia cred pt ca pot manca si nu ma doare maseaua si nu simt nimic in tp ce mananc, durerea apare in special noaptea si din cauza asta nu pot dormi. stiu ca trebuie s ma duc la dr stomatolog dar pana ajung acasa adica 2 sapt as avea nevoie de un sfat s mai clmez durerea fara sa fac mai mult rau.si eventual o sugestie despre ce ar putea fi vorba???
4 comentarii
0
26-01-2009, ora 11:13
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Plomba era pe peretele lateral al maselei? Daca da durerea poate fi cauzata de mancarea care apasa pe gingie in timp ce mestecati. Asta pe langa durerea cauzata de carie si cel mai probabil de infectarea nervului. In afara de a merge urgent la stomatolog nu prea aveti ce face.
0
26-01-2009, ora 18:29
fara nume
Nu este medic/terapeut
fara nume
nu era chiar laterala ploba.mai mult chiar pe varf (era mica oricum deoarece caria a fost descoperita f repede) stiu ca nu mai pot astepta si chiar maine ma duc la stomatologie. cred ca stiu raspunsul da incerc oricum... ca si studenta banuiesc ca nu beneficiez de nici o reducere nu? :(
0
27-01-2009, ora 16:56
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Doar daca la cabinetul la care mergeti se fac reduceri pt studenti. Oricum nu cred sa fie un tratament foarte scump. Numai bine!
0
28-01-2009, ora 10:16
fara nume
Nu este medic/terapeut
fara nume
multumesc mult pt raspunsuri; azi am programare si sper sa iasa totul cat s poate de bine :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Plombele din amalgam/metalice trebuie schimbate?
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •