Probleme cu inima

08-10-2009
maimusik
Nu este medic/terapeut
maimusik
Buna seara.Am 17 ani si am probleme destul de mari pentru varsta mea cu inima... Sa incep cu inceputul.In decembrie 2008 m'am internat in spital cu ulcer gastro duodenal.pur si simplu pentru tratament, apoi mi s'au descoperit multe altele cum ar fi : extrasistole, pneumonie, ulceru, chisturi ovariene[am de 4 ani si am luat tratament si fac si acum tratament cu contraceptive yaz] si acneea vulgara care o aveam.Mi a'a dat tratament si mi s'a spus sa ma duc la cateva etaje mai sus la cardiologie eu fiind si supraponderala.Acolo mi'au facut analize de tot felu inclusiv ecografie la inima si mi'a descoperit asa : anomalie de valvanoncoronara aortica, DSA, insuficienta mitrala gr II, Insuficienta tricuspidiana gr II.Cand am fost acolo m'au rugat sa le prezint simptomele.. le'am spus ca ma doare capu ametesc si obosesc la efort redus. Nu mi'au dat nici un tratament dar in schimb mi'au spus dupa 6 luni sa vin la control. Mai am o luna pana sa merg la control si deja cand ma bag in pat noaptea simt cum inima bate neregulat si cu palpitatii mari si reduse [depinde], si pur si simplu respir din ce in ce mai greu.Dupa ce ma ridic in picioare sau ma asez pe scaun imi revin imediat si inima bate normal.Ce-as putea face in situatia asta? Am vrut sa ma operez de chisturi si nu'mi dau voie din cauza inimii.
1 comentarii
0
23-07-2013, ora 03:52
maryro2002
Nu este medic/terapeut
maryro2002
Si eu patesc acelasi lucru, dar am 54 de ani si 113 kg. Oricum este foarte greu intrucat cand ma asez seara in pat imi aud inima in tample si bate ca nebuna pe oricare parte as fi. Imi este foarte greu si sunt disperata pentru ca se intampla in fiecare seara iar culcatul a devenit o oroare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici