probleme cu masturbarea

24-07-2007
bubicel
Nu este medic/terapeut
bubicel
sunt casatorit de 8 ani si simt o placere mare sa ma masturbez. fac dragoste des cu sotia mea dar simt nevoia sa ma si masturbez si chiar des o fac. cum pot sa evit sau sa scap de acest lucru??? multumesc
3 comentarii
0
14-08-2007, ora 00:00
Raymond
Nu este medic/terapeut
Raymond
8 ani casatorie..inseamana ca nu estii chiar baietel.paii in primu rand iti recomand ca sa facii dragoste cuu sotia.duooo pana la orgasmmmm iarr dupa aia lasoo pe ea sa te masturbeze...cuu mana cuu gura.panan ce te termina.cannd aii facuto...maii scriemi..is curios..:)
0
18-08-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Asta se datoreaza faptului ca va masturbati cu mult dinainte de casatorie. MULTA VOINTA si evitarea tuturor actiunilor care v-ar putea putea stimula la masturbare (filme erotice, poze erotice, ganduri).
0
05-08-2020, ora 18:16
nuspune
Nu este medic/terapeut
nuspune
Trebuie să fii deschis să vorbești cu soția ta despre asta și să-i spui nevoile tale. Dacă nevoia ta este mai mare decât nevoia ei, poate înțelege că uneori ai nevoie de timp singur pentru a te masturba. Nu trebuie să-l păstrați secret, ci spuneți-i că aceste momente se pot întâmpla și bineveniți-o să se alăture timpului dvs., atunci când aveți un semn de avertizare, de exemplu, când ușa este închisă, dar nu este blocată, este binevenit să „găsește-ți” și participă la jocul de a te juca cu penisul sau privește-te mai întâi pentru a afla mai multe. Comunicarea este importantă, nu secrete. Prea mult din orice lucru anume este rău, dar amândoi trebuie să fiți de acord cu cea mai bună modalitate de a vă exprima sexualitatea și de a rămâne credincioși.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  •