Probleme cu ochii...

06-05-2009
alleexx_k
Nu este medic/terapeut
alleexx_k
Buna... de cateva zile de cand fusesem la padure cu prietenii am racit peste noapte.
Ma tratez cu paracetamol, ceaiuri etc... este o raceala simpla cred eu, deoarece tusesc, stranut, in curge nasul, si imi lacrimeaza ochii in general.
Dar de astazi dimineata mi s-a intamplat ceva ciudat cu ochii...
In timp ce ieseam de la scoala, dupa ce am iesit din umbra blocurilor ce o inconjoara la lumina, nu am putut sa imi tin ochii deschis deoarece imi lacrimau foarte tare si parca simteam ca ma deranjeaza. acuma ce poate sa fie ??? Din cauza racelii ???? deoarece tin sa va spun ca ajuns acasa, nu am mai avut probleme cu ochii nu imi lacrimeaza etc, doar cand mai stranut cate un pic. dar acum dak ma duk la geam NU MA POT UITA LA CER SUB NICI O FORMA DESI ESTE CER NOROS. ce dumnezeu, mi-a afectat raceala ochii ??? de obicei stiu ca se intampla ca racit sa nu te poti uita la lumina. va multumesc si astept un raspuns :)
1 comentarii
0
12-05-2009, ora 22:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Probabil ai mers la oftalmolog intre timp si ai primit un tratament corespunzator;fotofobia ar putea sugera o afectare corneeana ( keratoconjunctivita????)sau o inflamatie mai profunda ; Tratametnul se stabileste in urma examenului clinic; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.