probleme cu sotia

20-02-2015
machie
Nu este medic/terapeut
machie
Am cunoscut-o in urma cu 13 ani.Avem 2 copii 11 si 6ani.Suntem casatoriti, ne-am inteles bine spun eu.Problema cea maimare acum este ca ea imi spune ca si-a gasit pe altul ca nu mai vrea sa fie cu mine, de cand mi-a spus sau petrecut o serie de schimbari in viata mea, am facut unele modificari, mam schimbat total sunt alt om decat eram.adik nu mai beau deloc, am renuntat sa mai vb cu toata familia mea, ea zicea ca se baga de aia nu ne merge bine, am inceput sa ma ocup de casa, menaj, copii cu toata responsabilitatea si in special de sotia mea caruia ai acord o foarte mare atentie, ai spun toata vorbele frumoase, o rog sa ma ierte ca am avut o comoara langa mine si nu am stiut sa o apreciez, pana in maduva oaselor o iubesc si as face orice sa ne iubim din nou sa ne crestem copii in liniste.in mare sa povestesc de cand sa angajat la un magazin de cartier unde stau golani, betivi, scursura societatii intr-un cuvant a cunoscut un om care are cazier e un golan care nu are bani nici de o tigara umbla numai cu smecheri din astia de cartier, face numai rele, nu a muncit in viata lui dar ai promite marea cu sarea, iar ea a cazut in capcanele lui si de mine nu vrea sa mai auda. una la mana ca nu vreau sa atinga copii mei nici cu un deget aceea persoana si nu vreau sa o pierd, as vrea sa isi dea seama ce mult greseste daca el e viitorul ei.imi vb la superlativ de el, totusi noi vb traim in aceeasi casa.Un sfat mi-ar prinde bine, pt ca nu stiu ce sa mai fac, cum sa ma mai port cu ea, imi vine sa sunt intr una sa o protejez sa nu mai fie cu el,...nu stiu cum sa fac..traim in aceeasi casa si zice ca o sufoc ca nu stie ce sa faca ori cu mine ori cu el, pe mine zice ca nu vrea sa ma vada ca sufar ca aipare rau dar ca are si ea viata ei ca cu el se simte bine, dar in acelasi fel i se rupe inima de copii si de mine ca nu stie ce viitor o asteapta, ala ai promite bani si planuri marete dar el e un boschetar de fapt.
3 comentarii
0
27-02-2015, ora 20:46
machie
Nu este medic/terapeut
machie
Din motive personale as dori sa -mi ştergeţi contul cu tot cu postare.oricum nu a răspuns nimeni va multumesc.
0
30-12-2020, ora 01:18
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Aceiasi problema la mine, uite e fix aceia problema, numai ca eu eu nu beau, nu fumez, nu stau printer case, sunt mereu acasa, adică, 8 ore pe zi 5 zile pe săptămână muncesc.. acasă ma mai atrăgeam la calculator, sotia mia spus ca nui trăgeam atenție, și a sărit în bratele altui om. Se numește Eșec în căsătorie, soția ta vrea iubita sau atenție permanent, e o tipa slaba, a mai avut și alți băieți pi a la tine și tot asa, sa terminat pentru xa nu ia oferit atenție, ați trăit în preuna de dragul copiilor acum ea sa saturat, cum cineva ia făcut din ochi ea a acceptat, nu contează nimic, ea vrea atenție și iubire, , e o crima în familie, asa femei u trebuie sa se mărite deloc, nici sa aibă parte de oameni, mai târziu îl va lăsa și pe ăla daca no sai tragă atenție...mai pescurt probabil va avea 50 ani și deja va rămâne pina la urma, căci va fi bătrână și o sai fie rușine sa mai plece, asa și se va sfârși...
La mine situația e un fel puțin diferit.sotia mea încă na pășit pragul sa facă dragoste cu acel individ, zice ca e păcat mare și se teme de Dumnezeu, dar oricum a ajuns sa se sărute și atit, este îndrăgostită emoțional, cel individ ia promis marea și sarea, zice ca se comporta foarte bine și se simte foarte bine și fericita.cam asta e treaba, mai rămâne sa plec din casa ca numai suport sa fiu coleg de camera, deja de 2 luni se întâlnesc asa, la munca, eu stau cu bebe de 8 luni în casa pina ea se întoarce de la munca, apoi dormim spate în spate, și nu vrea atinsa deloc, o sufoc, imi zice ca e îndrăgostită de acel și acel de ea, la moment îmi zice ca, vreau sa nu fac nimic nui trag atenție celui individ dar nici ție.ziceam daca plec din casa, cu siguranță îl va aduce în locul meu, măcar ca are frica de Dumnezeu.. ce fel de credință are daca pleacă cu ginduri și emoții de iubire către altul ? Și eu sunt respins...
Eu zic ca nu merita sa suferim nici o zi, daca ea a ales asa sa fie.nu poate nimeni sa ne salveze căsnicia, am vorbit cu ea deschis, mergem la preoți la duhovnic sa salvam căsnicia, mia zis ca nu poate, il are în gind și îl iubește tare..iam zis plecam la psiholog de cuplu, mia zis daca plec o fac de dragul tău sa înțelegi anumite lucruri, dar eu am sentimente puternice fata de acel individ și el tot...iam zis, o sa plec de la tine și copii, voi dispărea daca asta e dorința, mia zis, nu vreau sa pleci căci nu ai la cine și nu ai unde (sunt peste hotare foarte departe de toti ai mei), apoi iam zis hai sa divorțam mia zis fa ce dorești e ok. (înțelegi? O data te înșală fie cu un sărut sau chiar sex, nimic nui mai sfint decit divorț și să-ți găsești pe alta, sau deja singur ca pasărea)
La moment stam în casa și mia zis, eu încerc să-mi amintesc momente frumoase cu noi ca să salvam căsnicia dar nu am nici un moment frumos, cel mai grav e ca soția mea suferă de boala nervoasa și mereu se inerva pe mine, de asta nu prea are memorie frumoase legate de mine... am facut urit de citeva ori, ex: ma țineam Mîndru și asta ei nu ea plăcut, apoi probleme cu mama mea, de obicei, soacra și frații se baga și rupe familia în 2, chiar și un frate de al meu și de a-l ei zicea despartitva ca nu va înțelegeți (aici eu intervin iară, e o fire nervoasa și cam repede se inerva, dar o iubesc foarte tare nui vreau rau sau nu iam vrut rau niciodată) cum fratele meu să-mi zică către soție, Despartitva în loc sa zică iubiți-vă sau împacativa, ea la rândul ei a văzut toate acestea și acum îmi da reproșuri și are numai ginduri negative și rele.eu practic nu am ce face nimic, stau aștept asa ca un coleg de camera, am grija de copii, am grija sa fie mincare pe masa, am grija cam de tot. dar practic asta nu schimba nimic, timpul va arata, dar cam se scurtează acest timp, eu nu pot sa suport, mai am nevoie și de nevoi intime sigur, sunt un răbdător dar pina cind nustiu... nu vreau despartire, vreau familie, o vreau sa zâmbească sa fie fericita, orice fac în zadar, chiar avem momente cind zimbim foarte mult în fiecare zi, dar în zadar vine noaptea, și nu vrea s-o ați g deloc.Eșec total.
Noi oamenii suntem orbi și femeile slabe. Unele nau nevoie de iubire permamenta sa rămână fideli toată viata, pentru ca își aduce aminte și nu uita de cine sa căsătorit, unele nu le interesează cu cine sa căsătorit și ca are copii, vrea mai mult și mai mulți oameni și atenție ca o vedeta de la Hollywood... dacă nu observam acest lucru de la început de relație, va aduce la Eșec-divorț și suferințe din partea soțului și copiilor...
Va rog domnii și doamnelor psihologi numai spuneți la nimeni niciodată ca să nu implicați copii într-o relație.
Implicarea sigur sunt între soț și soție, dar odată apărut și copii și ei sunt implicați automat, trebuie implicați pentru ca să vadă sotia ce le face copiilor le ia tatăl din înainte, dacă pentru ea nu contează atunci trebuie cineva sai aducă aminte, ca ai copii care te iubesc și un soț care te iubește, stai bună și nu cauta pe la vecini alți oameni. familia e deja construita din 1 sau 2 copii, acolo e si fericire. Multe femei sunt curve și nu pot sa se stăpânească asta e problema foarte grava.. criminal în familie.
Bafta și sper sa găsiți o soție nu un criminal.va pup pe toți
0
13-05-2021, ora 09:12
Roma2
Nu este medic/terapeut
Roma2
Revin cu vesti despre mine, am mai scris și în alta parte, tot aici pe forum, deci la moment relația mea e terminata, soția a plecat, sa culcat cu cel lalt, cel ia zis sai dea o șansă sai arate cei iubirea, a sărit în bratele lui sa culcat cu el și acum ei stau inpreuna, (se scriu pe telefon numai de iubire )
Căci sotia e plecata în vacanță și el a rămas acolo unde era. La divorț no sa dau, dacă vrea ea facă ce vrea, dragoste cu sila nu poți primi, a fost frumos, am crezut ca va fi a mea pentru ca ma iubit foarte tare, am iubito si eu la fel, nu iam atras atenție asa îmi reproșa. oricum, mii de scuze, iertare și vorbe frumoase, nimic na mai ținut-o lingă mine, sia pierdut încrederea, sau poate ca nu ma iubit niciodată, doar am văzut am simțit ca ma iubit, mia zis ca vrea sa fie lingă mine toată viata și ca nu-și vede viitorul cu altcineva.. mia promis si am simțit, pina anul trecut, sa schimbat enorm, la munca un baiat tot ii făcea curte.. eu munceam din greu, nu aveam timp de odihna, iar ea vroia atenție, , o cred"" dar ea a uitat sa ma iubească, a încetat sa ma sărute, a încetat sa ma îmbrățișeze, si uite asa a întrat monotonia, si a 3 persoana. Ma simt vinovat, ma simt prost, o iubesc enorm. Nu pot să-mi vad viata fără... am încetat de tot, nam legătură cu ea, asta e fraților, asa se termina o poveste de dragoste frumoasa, 2 copii și soția fuge de soțul care o iubește. Dumnezeu e mare.

Îmi tot zice ca Dumnezeu asta vrea ca ea a găsit în sfârșit pe cine trebyie, si ca se simte minunat cu acea persoana, oare Dumnezeu vrea Divorț? Dumnezeu niciodată na plănuit un divorț. Sotia mea e pur și simplu manipulata și oarba, dar cum so ajut eu ? Numai pot, si mama ei și frații ei ii zice da la divorț. Oare copii nare nevoie de mama și tata ? Tata la depărtare? Nu exista un tata la depărtare. Simt asta pe pielea mea, la moment simt de parca sunt îndrăgostit de ea și aștept să-mi scrie ca are nevoie de mine, (încerc sa uit, stiu e e sfirsit ). Aveți grija, protejații soțiile.
Va pup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul