probleme cu spatele

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
salut ma numesc razvan. acum 2 ani am lucrat pe vas unde cred ca mi-am stricat spatele din cauza munci plus mergeam si la sala de forte unde ridicam cam multe greutati. mi-am facut un control in barcelona cu rezonanta magnetica unde mi-sa spus ca am un inceput de hernie de disc am facut pauza aproape 6 luni de zile in care nu am facut nimica. apoi am reusit sa plec in anglia si aici dua o luna si ceva am avut iarasi dureri de spate. intr-o dimineata ma spalam pe fata si m-am aplecat gresit doar pe un picio si cand m-am ridicat ceva a trosnit sau nu stiu ce sa intamplat la coloana ca am avut dureri mari pe picioarul drept am mers la munca si am fortat piciorul drept ( incepuse sa amorteasca de la pulpa pana la gamba). iar acum dupa 2 saptaman schiopat si imi simt piciorul rece ( laba piciorului si calcaiul ) iar gamba ( pielea ) si pulpa am impresia ca este amortita.
ce sa intamplat acolo? si daca imi puteti recomanda ceva tratament pastile plante sau orce miscare de recuperare sau orce.
va sunt recunoscator daca ma-ti putea ajuta, cu orce.
multumesc mult de tot razvan!!
2 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
simptomele pe care le descrii apartin aproape sigur unui sindrom de compresiune radiculara(ceva apasa pe un nerv rahidian-in cazul tau cel mai probabil pe sciatic) si daca spui ca ai rezultatul unui RMN care punea diagnosticul de hernie de disc atunci nu prea mai sunt dubii. plantele in momentul asta nu-ti ajuta cu nimic iar medicamentele de tip antiinflamatoare, analgetice nu fac decat sa-ti amelioreze durerile.oricum ar trebui sa consulti un neurolog sau neurochirurg in cel mai scurt timp-*daca compresiunea este mare si de durata influenteaza modul de "hranire" si de functionare a nervului, pot apare chiar modificari ireversibile
0
09-02-2007, ora 00:00
dimitriu bogdan
Identitate neconfirmată
dimitriu bogdan
pentru a continua munca ti-as recomnada si un lombostat textil din pinza cu balene (6) care sa iti protejeze coloana cind lucrezi. atentie, acele lombostate supraelastice nu prea ajuta deloc iti trebuie ceva semirigid din pinza cu chinga.
-*
oricum vei avea nevoie de le daca te operezi.
snatate.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •