probleme cu stomacul sau fierea?

21-06-2009
daniela_tm
Nu este medic/terapeut
daniela_tm
buna ziua!
am si eu o problema cu care ma confrunt de cativa ani.
din cand in cand, in general seara sau noaptea ma balonez foarte tare, simt o durere de la stomac catre gat, se aud unele sunete provenind din stomac si imi vine multa saliva in gura. problema este ca imi vina sa vomit, insa nu pot, iar saliva are un gust amar. nici nu pot sa ragai de fel.
am facut radiografie cu bariu la stomac de mai multe ori, problema, asa cum am spus, avand-o de cativa ani. uneori mi-a iesit o mica aciditate, alteori nu mi-a iesit nimic. am facut si un eco la fiere si mi s-a spus ca nu am nimic.
nu beau cafea decat ocazional, dar fumez. am incercat o perioada de 3 luni sa ma las de fumat, dar in acea perioada problemele sau acutizat si au devenit mai dese.
singura boala de care sufar, dar de 1 an de zile, este hipotiroidia.
va rog dati-mi un sfat la ce medic ar trebui sa apelez ori ce set de analize ar trebui sa mai fac.
multumesc anticipat
4 comentarii
0
11-07-2009, ora 16:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Problema dvs. trebuie imperios analizata de un medic internist sau un gastro-enterolog; conform simptomatologiei expuse de catre dvs., problemele dvs. de sanatate sunt complexe si implica atat stomacul cat si bila (cu siguranta aveti un reflux biliar redus sau o diskinezie biliara) care va afecteaza si esofagul si nu numai. Adresati-va unui medic din una dintre cele doua speclializari pe care vi le-am recomandat si dansul va fi cel mai in masura sa va faca analize de specialitate, analize in urma carora sa vi se diagnosticheze starea de sanatate a tractului digestiv si sa beneficiati si de tratament adecvat cu ajutorul caruia sa va restabiliti sanatatea mult dorita...dupa cum ati spus, analize ati mai facut, dar rezultatele nu au evidentiat mai nimic in afara de acea aciditate gastrica...
In acest caz, v-o recomand pe dna doctor Tiganisteanu Constanta (am recomandat-o multor persoane de pe Romedic si toate au fost mai mult decat multumite de atitudinea si competenta dnei doctor - sunati-o la nr. 0751.030.553 si explicati-i tot ce doriti si cum considerati dvs.).

Numai Bine si sanatate maxima!
0
12-07-2009, ora 20:27
daniela_tm
Nu este medic/terapeut
daniela_tm
va multumesc pentru raspuns. eu sunt din timisoara si sper ca voi gasi un medic bun si aici sa ma ajute
0
13-07-2009, ora 16:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multa placere ;))
0
21-11-2012, ora 18:45
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
sunt maimultefeluri de litiaza, unele se vad la ecografie altele nu, daca depunerile sunt o masa compacta si inca nu s-au divizat, iar nu se vad, cautati un alt aparat care sa le puna in evidenta, radiologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •