Probleme daca nu elimin sperma ?

20-02-2012
Mens sana in corpore sano
Nu este medic/terapeut
Mens sana in corpore sano
Pot Exista probleme daca cineva cu varsta de 21-22 de ani nu elimina sperma prin sex sau orice alte mijloace pentru o lunga perioada de timp ? Daca da, din ce cauze ? as vrea sa stiu mai multe in legatura cu asta. si daca se poate sfatul unui medic sau persoana din domeniu :). Multumesc Anticipat ! :)
5 comentarii
0
20-02-2012, ora 13:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
O persoana de sex masculin poate sa NU ejaculeze NICIODATA, pe parcursul intregii vietii (de la inceputul adolescentei pana la andropauza si dincolo de ea), si, chiar si asa, poate sa NU intampine niciun fel de problema, incredibil sau nu, asa ca stati linistit.
Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
21-02-2012, ora 00:35
Mens sana in corpore sano
Nu este medic/terapeut
Mens sana in corpore sano
Merci pt raspuns ! Ideea e ca am auzit ca s-ar putea sa iti afecteze viata sexuala atunci cand o sa vrei sa ai copii sau poti avea probleme la testicule ceva de genul, si de asta am intrebat...
0
22-02-2012, ora 11:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi.
Ce aţi auzit este FALS! Când organismul dv. va sesiza faptul că zona în care este depozitată sperma - în cele două testicule - este supra-saturată, fără doar şi poate, vă va induce, în principal noaptea, în mod regulat, adică la anumite perioade de timp, aşa numitele poluţii, care sunt ejaculări spontane în timpul somnului. Deci, nu vă faceţi griji, pentru că, oricum, organismul dv. ştie foarte bine cum să se întreţină ;)
NU mai credeţi toate informaţiile gândite şi lansate pe internet de oameni "învăţaţi" care nu doresc decât să-i determine pe semenii lor să-şi hiper-stimuleze şi hiper-exploateze sexualitatea, în contul MINCIUNII cum că dacă nu fac sex, dacă nu ejaculează sau, şi mai grav, dacă nu se masturbează, până la o anumită vârstă sau nu numai, nu vor mai putea face copii, vor avea probleme de dinamică sexuală..., într-o singură expresie, se vor îmbolnăvi, ceea ce NU este adevărat.
Eu, personal, cunosc câteva persoane, atât de sex feminin, cât şi de sex masculin, care, unele, pe de o parte, au trăit până la vârste înaintate şi au murit virgine, neîntâmpinând nicio problemă de sănătate, iar altele, adică celelalte, pe de altă parte, au fost virgine până la vârsta de 25-30 de ani, apoi s-au căsătorit, şi-au început viaţa sexuală în mod normal şi au avut copii de-a dreptul minunaţi, aşa că...
Multă sănătate!
Cu respect,
Mr. Nick
0
25-02-2012, ora 20:55
Mens sana in corpore sano
Nu este medic/terapeut
Mens sana in corpore sano
Multumesc pentru raspuns, foarte folositor. Daca tot va pricepeti (cred), ati putea sa-mi spuneti : De ce atunci cand urinez dureaza mult, cam de 2 ori mai mult decat la alti baieti si am jetul slab in comparatie cu ei ? O fi din cauza ca sunt virgin si locul pe unde iese urina nu este suficient de larg (sau ma rog nu stiu sigur cum sa ma exprim)? Jetul este mai slab decat la alti baieti care probabil, cel mai sigur, nu sunt virgini. Mentionez ca asta e asa de cand ma stiu, sau ma rog, de cand am apucat sa observ. Merci beaucoup inca odata !
0
04-03-2012, ora 03:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
@Mens sana in corpore sano, durata de urinare, ca de altfel şi puterea jetului urinar, sunt doi parametrii dependenţi de triggeri (factori declanşatori şi întreţinători) foarte complecşi, care, la fiecare individ de gen masculin, au o frecvenţă de manifestare, o diversitate şi/sau o identitate asemănătoare până la un punct, dincolo de acel punct apărând diferenţierea.
Durata de urinare şi puterea jetului urinar - variabile independente funcţionalităţii aparatului uro-genital, au un caracter dependent de cantitatea de lichide ingerate într-un anumit interval de timp, de debitul urinei (debit care la rândul lui este dependent de lăţimea uretrei penisului, printre altele), de sănătatea prostatei, de saturaţia vezicii biliare, de presiunea urinei, de conductibilitatea impulsului nervos local ş.a.m.d. Deci, este normal ca durata de urinare şi puterea jetului urinar să aibă caractere diferite de la o persoană la alta (unii băieţi/bărbaţi urinează mai mult cantitativ pentru că beau o cantitate mai mare de lichide, logic, durata de urinare fiind mai mare decât în cazul celor care beau cantitativ mai puţine lichide, de pildă, sau au o durată de urinare mai mare pentru că viteza cu care urina curge din vezica urinară, pe traiectul uretrei, este mai mică decât în cazul altora ş.a.m.d.).
NU cred că aveţi vreo problemă urinară care să aibă semnificaţie patologică (cu substrat de boală!).
Problema dv. PRINCIPALĂ este faptul că aveţi un complex de inferioritate (ar fi indicat să discutaţi cu un psiholog).
Totuşi, puteţi să consultaţi (şi) un medic urolog, pentru liniştea dv.!
Avec plaisir,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •