probleme de colecist sau stomac?

02-06-2011
petrache_alina
Nu este medic/terapeut
petrache_alina
In urma cu 2 saptamani am avut o criza.A inceput cu o jena dureroasa in epigastru si varsaturi. Medicul a vazut la ecograf fierea marita si a zis ca este o criza de fiere. Dupa varsaturi au urmat scaune lichide, dar nu foarte frecvente, scaune cu mucus. Acum scaunul este normal, dar ma balonez foarte rau indiferent ce mananc, chiar si dupa apa, am eructatii, gaze multe, bolborisme, mai ales noaptea, limba incarcata, gust rau si arsuri pe piept.
3 comentarii
0
02-06-2011, ora 21:52
diana dina
Nu este medic/terapeut
diana dina
trebe sa tii un pic de regim alimentar, si trebuie sa iei ceva si de stomac un digestiv ceva incearca ceva pe plante sau biter suedez e facut din plante il gasesti la plafar! e foarte bun la toate organele!multa sanatate
0
04-06-2011, ora 20:05
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Daca dupa 2 saptamani simptomele descrise de Dvs arata o suferinta digestiva recenta care trebuie sa mergeti la medicul de familie care numai el va monitorizeaza si hotareste la ce spital va trimite.
0
22-09-2012, ora 21:39
wandering
Nu este medic/terapeut
wandering
Asa dori sa stiu si eu. Pentru asemenea probleme, ce tip de BITTER suedez ar trebui folosit, pentru ca contin diverse plante diferite in ele, unele contraindicate poate. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

02-05-2018, ora 14:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipație? Tulburări de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe bază de miere, aloe și nalbă de la Aboca, favorizează acțiunea de evacuare, având în același timp o importantă acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax este 100% naturală și perfect echilibrată, fiind indicată inclusiv sugarilor sau femeilor însărcinate. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK