probleme de la yasmin

25-01-2009
cristinastroe
Nu este medic/terapeut
cristinastroe
Buna ziua! Am nevoie de ajutor, de un raspuns. Am s-o iau de la inceput: am 29 ani, o cezariana acum 5 ani si jum; inainte de sarcina, cu ceva vreme, am "consumat marvelon, la indicatiile unui medic de la Sp.Universitar din Buc. unde m-am dus cu niste dureri groaznice in prima zi de ciclu; le-am luat cam 1 an si jum, dupa care sarcina, nasterea. Am vrut sa le mai iau si dupa aceea dar am avut sangerari intre menstruatii si am renuntat. Luna de luna eu am dureri ingrozitoare, am fost si la medic, mi s-a spus ca este OK, nu sunt probleme. La ultima menstruatie - pe 12 ian, am avut aceleasi dureri si m-am gandit eu sa-mi iau pilule. M-am dus la farmacie si am luat yasmin, asa dupa capul meu si dupa parerea farmacistei. Le-am luat asa pentru ca nici cand am luat marvelonul cei care mi le-au prescris nu mi-au facut nici un control sau analiza; intr-adevar de la marvelon nu am avut niciun fel de probleme cand l-am luat prima data. De data asta mi s-au marit sanii, rau de tot, ma dor ingrozitor, ma trezesc dimineata cu mainile umflate, mi-este foame mereu... as vrea le intrerup - le-am inceput in a cincea zi de ciclu. Ce probleme s-ar ivi??? ce sa fac?
1 comentarii
0
25-01-2009, ora 13:30
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Mergeti la un medic ginecolog bun si spuneti-i aceste probleme, asa cum le-ati descris si aici.Nu sunt de neglijat simptomele pe care le aveti din cauza pilulelor, asa ca nu asteptati, mergeti cat se poate de repede.Preferabil intrerupeti administrarea lor si nu mai luati nici un fel de medicament/pilula, decat la indicatiile medicului.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul