Probleme dentare sau orl?

31-07-2018
astrid123
Nu este medic/terapeut
astrid123
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu niste probleme ce ma sperie din ce in ce mai mult. Totul a ineput acum 3 zile cand au inceput sa ma doara dintii din partea dreapta sus. Efectiv ma ardea cumva toata partea. Acolo am o masea foarte afectata la care am fost avertizata ca in caz de durere trebuie sa mi se scoata nervul. Insa nu am stiut ca e vorba de maseaua respectiva deoarece suspectam ca e de vina maseaua de minte ce imi creaste. A doua zi am simtit ca o arsura in prtea dreapta jos. Acolo am o masea la care mi-a flst extreas nervul insa cred ca de acolo vine provlema. Ideea e ca sunt speriata deoarece durerile sunt ciudate. Ma doare cumva inre ureche si mandibula, paba la dintele respectiv insa nu as stii sa spun unde se opreste durerea. Ma doare cumva si urechea si am impresia ca e infundata putin, insa nu stiu daca mi se pare sau chiar e putin. E o durere ciudata deoarece simt o arsura si simt cumva ca mi se zbate nervul (cred ca e nervul) si e ca si cum imi simt pulsul acolo insa stiu ca ma doare si maselele respective deoarece in timpul durerii daca bat usor cu ceva in ele ma doare ingrozitor. Si in momentul dureeii simt cumva ca maselele respective "se ridica". Nu stiu sincer ce sa mai cred dar sunt foarte speriata si voi pleca peste o saptamana in vacanta insa nu stiu daca sa anulez sau nu iar stomatologul meu ma poate primu peste cateva zile. Durerile sunt alternante, niciodata simultane. Sa fie de la meseaua de mine? Sa fie de la masele mentinatw? Sau sa fie o problema de orl avand in vedere arsura si implicatia urechii si a palpitatiilor? Am nevoie de o parere cat mai conecreta. Va rog mult, sunt extrem de speriata. Multumesc mult!
4 comentarii
1
31-07-2018, ora 08:06
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Durerea pulsatila pe care o simtiti e de la maseaua de la maxilar. De multe ori durerea iradiaza in ureche, ceafa, mandibula.
Faceti o radiografie si mergeti la medic pentru tratament de specialitate, extirpare nerv+ obturatie canal definitiva. Totul se poate rezolva intr-o sedinta si apoi plecati linistita in vacanta.
1
31-07-2018, ora 10:32
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra in acest mesaj pentru mine inseamna o simptomatologie combinata, care poate fi masea de minte si cu durere de nerv de la aceaesi masea de minte sau o alta masea care are probleme cu nervul.
Daca ati pune aici o radiografie v-as putea raspunde mai multe.
Rezolvati va problemele inainte de a pleca in concediu, aceasta este sugestia mea. ( Macar temporizate...cumva)
0
31-07-2018, ora 12:57
astrid123
Nu este medic/terapeut
astrid123
Mi-am facut o programare la dentist, pe joi. Va multimesc mult pentru sfaturi! Am sa imi fac o radiografie si o sunt sigura ca o sa se rezelve. Multumesc!
0
20-02-2019, ora 15:12
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
buna ziua. cum va simtiti? era maseau de minte? in cvat timp au trecut durerile de ureche?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul