probleme digestive

20-10-2009
aissia
Nu este medic/terapeut
aissia
mentionez ca sunt operata ak tiroidianin 1992, am ceva probleme cu faptul ca nu se fixeaza calciul de vreo 2 ani cu toate ca iau foarte mult aproape zilnic.Dupa operatie am avut o jena la inghitit dar foarte usoara dar de vreo 2 ani aceasta jena s-a agravat, parca nu trec unele alimenteca si cum s-ar opri in gat.Am facut o endoscopie digestiva superioara si rezultatul a fost: esofag permeabil, jonctiunea esogastrica normala, stomac alungit, bulb dd cu reflux bilio-gastric. Medicul mi-a prescris doar motilium dar nu trece simt acelasi disconfort la inghitire si chiar uneori trebuie sa vomit(dar foarte rar).Oare medicul gastroenterolog a vazut bine sau sunt eu foarte speriata si nu mai stiu ce sa fac?
2 comentarii
0
20-10-2009, ora 15:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Calciul pe care il luati nu se fixeaza la nimeni, nu numai la dvaostra si este chiar daunator, blocand multe lucruri in corp caci nu poate fi eliminat in intregime.
Incercati calciul homeopat sa vedeti diferenta. "Calcarea carbonica Ch15", de la farmacie homeopata, o granula zilnic in prima saptamana si dupa aceea una la 2 zile, rarind cu timpul la 3 zile. Se sug, nu se inghit.
Consultati un medic homeopat pt. problemel pe care le aveti, motilium nu aduce absolut nimic bun si nici nu-i de mirare deci ca nu ava faceti bine cu astfel de tratamente.
0
20-10-2009, ora 22:05
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu ai hernie hiatala care da jena la inghitire, deci simptomele pot fi date de refluxul de bila si acidul gastric. De asta si nevoia de a voma uneori. Atentie la alimentatie si la calciul luat pe cale digestiva, uneori arde si da senzatii neplacute. Vorbeste cu gastroenterologul, in loc de motilium iti poate recomanda venter, este un pansament care anihileaza si efectele refluxului de bila. Multi medici ignora ca pansamentele gastrice clasice si altele din clasa digestive nu anihileaza decat putin din bila care ramane in stomac. Nu te speria, enoscopul arata cu acuratete daca e vreo problema mai serioasa, dar poti repeta la alt medic cand doresti. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici