probleme digestive

28-07-2012
Sbsv
Nu este medic/terapeut
Sbsv
Buna ziua!

Am si eu o problema cu stomacul care nu pare grava insa care persista de cateva zile bune si ma obsedeaza. In urma cu 6 zile cred ca am facut o indigestie deoarece pe parcursul noptii am facut febra iar dimineata am vomat si nu am putut manca sau bea absolut nimic. Incepand cu aceasta zi scaunul a inceput sa fie de culoare galbena si moale.Dupa doua zile mi-am revenit, nu am mai vomat, starea generala s-a imbunatatit insa acest scaun de culoare galbena persista chiar si acum (dupa 6-7 zile)...am tot cautat raspunsuri pe internet si nu am gasit mare lucru. Daca un medic de specialitate ar putea raspunde as fi recunoscator. Mentionez ca singurele medicamente pe care le-am luat au fost doua pliculete de Smecta si doua pastile de furazolidon in a doua si a treia zi, pe urma am baut doar ceaiuri, deasemenea indiferent ce as manca scaunul tot nu isi schimba culoarea, prin urmare este exclusa probabilitatea ca textura scaunului sa fie datorata tipului de mancare/medicamentelor. Am varsta de 23 ani.

Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
29-07-2012, ora 00:04
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Urina ce culoare are? acum cum te simti/ poti manca/ greata, varsaturi?ai slabit, ce mananci/
0
29-07-2012, ora 14:30
Sbsv
Nu este medic/terapeut
Sbsv
Ma simt bine acum, simptomele de greata si varsaturile au disparut cu cateva zile in urma. Urina are culoare normala...galben potrivit, nici culoare inchisa nici deschisa. Doar cand am luat furazolidon avea o culoare putin rosiatica. In ceea ce priveste alimentatia...mananc normal, nu tin nici un fel de regim.in ultimele zile am consumat cel mai mult salata de legume, in special rosii, cartofi, orez, paste, lapte, branza...etc.
singurul lucru care ma mai deranjeaza este acest scaun galben care persista indiferent de ce as manca...
0
29-07-2012, ora 23:58
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Dupa alimentele enumerate nici nu are cum sa aibe alta culoare, dar ptr linistea ta mergi la medicul de familie poate considera necesar un control la ficat ( TGB, TGO) sau un coproparazitologic( poti sa le faci inainte la un privat, nu sunt asa scumpe si te duci cu ele, castigi timp).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •