Probleme digestive de vreo 3 luni

10-04-2010
Adell
Nu este medic/terapeut
Adell
Buna! De ceva timp, mai exact cam de 3 luni am mari probleme digestive.
Totul a inceput cu cateva constipatii. Am luat tratament cu Bisacodil, mi-a trecut pentru max o saptamana si constipatia a revenit. M-am chinuit foarte mult timp si acum chiar nu mai stiu ce sa fac. Mananc legume fierte, beau ceaiuri in fiecare zi si minim 1, 5 l de apa si foaaaarte rar iau un desert cand ma simt bine. Fac si destula miscare, alerg cam de 2 ori pe saptamana, iar in rest fac plimbari, merg pe jos, cobor cu o statie inainte de destinatie, daca am timp. In ultima luna starea mea s-a agravat, ma constip si am o asa mare senzatie de plenitudine incat ma chinui sa beau apa, ca sa nu ma dezhidratez si nu pot sa respir ca lumea decat daca stau pe spate. Am avut si 3 zile consecutive in care n-am putut sa mananc decat 4-5 portocale. Am incercat sa mananc mancare solida (in ciuda senzatiei de plenitudine) pentru ca m-am gandit ca asa o sa se digere si o sa elimin tot, dar constipatia nu mi-a trecut si a trebuit sa iau un supozitor cu glicerina. Asta s-a repetat de vreo 3-4 ori pana acum. Nu mananc toata ziua nimic si in ciuda acestui fapt sunt parca din ce in ce mai plina, nu stiu ce se intampla, parca sistemul meu dig. si excretor nu-si mai fac treaba. Imi cer scuze ca mi-am exprimat ideile asa...amestecate, am descris tot ce simt acum si am ajuns intr-o stare de mare oboseala si stres, dintr-o persoana optimista si mereu zambitoare am devenit exact opusul.
Va rog frumos, voi analiza orice idee pe care mi-o dati, voi tine cont de fiecare sfat. Orice!
6 comentarii
0
11-04-2010, ora 09:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată d-nă, ar fi indicat să consultaţi un medic gastroenterolog, pentru a vi se face anumite investigaţii menite să elucideze cauza acestei tulburări digestive funcţionale. Simptomele dvs. sunt specifice câtorva afecţiuni, dar nu aveţi de nevoie de un diagnostic cert şi de tratament corespunzător (ex. de afecţiuni a căror simptomatologie este relativ asemănătoare cu simptomatologia dvs.: sindrom dispeptic şi colon iritabil)
Aveţi nevoie de o endoscopie asociată cu o colonoscopie, sau, ţinând cont că veţi merge la un consult, medicul va fi cel are va alege conduita medicală.
Dacă nu sunteţi adepta abordării alopatice, vă rog să consultaţi un medic homeopat :)

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
P.S. - Puteţi încerca produsul Colon Help. Cunosc câteva persoane care şi-au tratat constipaţia cu ajutorul acestui produs naturist. Documentaţi-vă cu privire la el. :)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
13-04-2010, ora 22:21
Adell
Nu este medic/terapeut
Adell
Adevarat a inviat!

Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns. In continuare prezint aceleasi simptome, parca din ce in ce mi rau.
Am uitat sa precizez ca de o saptamana, aproximativ, iau tratamentul Total Cleanse Colon, dar tot nu am observat vreo imbunatatire, si din cate am auzit toti cei care au luat acest tratament au obtinut rezultate la aproximativ 2 zile dupa inceperea lui. Nu prea inteleg de ce atatea medicamente nu isi fac efectul la mine, poate ca nu tratez ce trebuie. Sambata dimineata voi merge sa fac analize la un medic gastroenterolog.
Va multumesc inca o data pentru atentia acordata! Multa sanatate!
0
16-04-2010, ora 12:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată d-nă, Total Cleanse Colon este un produs bun dar numai până într-un anumit punct. Cascara sagrada (Rhamnus purshiana), unul dintre ingredientele acestui produs naturist - Cruşin american - este considerat a fi cel mai utilizat laxativ natural. Este, într-adevăr, foarte eficient, dar are un mare defect - produce dependenţă. O mare parte a sistemului digestiv, în timp, începe să-şi stabilească funcţiile fiziologice în concordanţă cu acţiunea farmacologică a substanţelor active din cruşin, ceea ce denotă clar un tip de dependenţă. Cunosc o persoană care a devenit dependentă de un produs pe bază de cruşin american şi nu numai american. Cât timp lua acel produs totul funcţiona perfect, dar cum îi stopa administrarea...rămânea constipată până când relua administrarea.

...
Sugestie: Opriţi administrarea produsului şi, dacă doriţi un produs bun pentru colon, încercaţi Colon Help (nu conţine nicio substanţă cu potenţial de producere al vreunui tip de dependenţă). Folosiţi-l în conformitate cu instrucţiunile de utilizare recomandate de producător :)
...


Să fiţi binecuvântată cu multă sănătate şi cu tot ce mai aveţi nevoie. Toate cele bune!
P.S. - Mult succes mâine la consultul gastroenterologic :-)
0
20-04-2010, ora 11:08
Adell
Nu este medic/terapeut
Adell
Am fost ieri si astazil a un doctor radiolog si am facuto radioscopie totala. In prima zi mi-a descoperit o gastro-duodenita, iar astazi o ptoza a colonului, intestinele mele sunt pur si simplu cazute. Nu stiu care este cauza, deoarece nu am facut efort, si nici nu am slabit brusc. Mi s-a recomandat sa merg la un doctor chirurg, dar nu inainte de a consulta un doctor internist.
Multa sanatate!
0
24-04-2010, ora 22:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Adell, vă doresc însănătoşire grabnică şi, în ciuda greutăţilor, să fiţi în continuare puternică şi credincioasă :)


Toate cele bune!
P.S. - Consultaţi medicii recomandaţi.
0
21-10-2017, ora 08:29
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
Aveti mari sanse 99% sa aveti CANDIDA si nu iese in analize. Da o cautare pe net de candida cleanser
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipatia - primul ajutor
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Aditivii din dulciuri pot altera structura și funcțiile tubului digestiv
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • MIT: Un digestiv (tăria înainte de masă) îmbunătăţeşte digestia
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •