probleme dupa ejaculare

28-02-2009
ruben
Nu este medic/terapeut
ruben
dupa ejaculare, cateodata simt o durere in rect, iar pe gland imi apar niste pete rosii glandul emana un miros naspa rau si ramane umed. am 22 de ani si mi-am inceput viata sexuala acum 4 luni. pana sa ma dezvirginez nu puteam decalota penisul, acum dupa contactul sexual pot sa-l decalotez dar in spatele capul am niste bubite mici albe ca niste cosulete iar marginile glandului sunt de culoare mov.glandul meu este foarte foarte sensibil, , cum il ating ma urc pe pereti de durere. va rog sa ma lamuriti care ar fi problema cu punctuletele albe, de ce imi apar petele rosii dupa ejaculare, dc simt o durere in rect si dc este al meu cap este asa de sensibil. a stat prea mult "la cutie"? o sa-si revina in timp? va multumesc. si am uitat sa va spun ca imi apar si striatii pe gland...ca niste santuri de jur imprejur iar in varf mi se zbarceste pielea.
2 comentarii
0
01-03-2009, ora 16:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te consulte un dermatolog.Cere o trimitere de la medicul de familie si mergi cu curaj la specialist, ai nevoie de tratament.
0
23-12-2010, ora 15:35
ciros
Nu este medic/terapeut
ciros
salut ruben!
ai rezolvat ceva cu problema ta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici