Probleme erectie; in timpul penetrarii totul se pierde... | Forumul Medical ROmedic

Probleme erectie; in timpul penetrarii totul se pierde...

06-12-2007
mihait
Nu este medic/terapeut
mihait
Am o problema psihologica cu erectia, adica in timpul preludiului totul e OK, chiar si noaptea am erectie puternice si de lunga durata... dar la momentul penetrarii totul se pierde... stiu k este de ordin psihologic, dar m-ar interesa cu ce specialist as putea vorbi ?
6 comentarii
0
07-12-2007, ora 00:00
ChristianoRolando
Nu este medic/terapeut
ChristianoRolando
cel mai bun specialist esti tu...
0
07-12-2007, ora 00:00
mihait
Nu este medic/terapeut
mihait
altcineva, k nu a functionat asa de bine pana acum
0
11-12-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
Buna ziua.
Daca suspectati cauze psihologice pentru pierderea erectiei- ceea ce pare probabil din tabloul pe care il descrieti- atunci puteti apela la un cabinet de psihoterapie. Psihoterapeutul va poate ajuta sa identificati cauzele, si respectiv gasirea unei solutii pentru problema cu care va confruntati.
dr. Oana Maria Popescu
0
12-12-2007, ora 00:00
cla007
Nu este medic/terapeut
cla007
mihai, nu cauta raspunsurile departe, cand ele sunt langa tine. ceea ce cauti la altii se afla de fapt la tine. tu esti singurul care iti poate rezolva problema. daca esti excitat, nu inseamna ca esti apt pt o partida de sex. tu vrei, dar corpul tau poate? nu suntem masini, suntem oameni.
0
17-06-2009, ora 13:06
cla007
Nu este medic/terapeut
cla007
Pastile??? Hellooo!!! You're still young!!! (I think :P). Mihai, pastilele elimina efectul, nu inlatura cauza. Plus ca, ma gandesc ca vrei sa simti si placere, nu doar sa ai un "bastonas" tare in timp ce faci sex. Incearca sa nu te gandesti la nimic cand incepi actul sexual. Nici daca ii place, nici la ce lucruri noi ti-ai dori sa experimentezi. Nu-ti folosi creierul, lasa-l sa se relaxeze. Cand facem sex nu gandim, cand facem sex SIMTIM. Lasa sa curga totul de la sine. Si retine ca nu facem sex de fiecare data cand suntem excitati. Facem sex atunci cand avem "pofta", fizic si psihic. Cand e mai mult decat o placere corporala, cand pur si simplu iti doresti sa te "contopesti" cu partenerul intru devenirea unui "corp comun".
0
28-08-2009, ora 16:10
eu28
Nu este medic/terapeut
eu28
ce trebuie sa fac am erectie pana perechea ajunge la orgasm si dupa aceea imi dispare erectia ce trebuie sa fac cu treaba asta ma simt naspa ca am o papusa si inainte am avut o fata grasuta si totul a mers bine si acum am probleme ea a fost operata si dupa primil contact sexual mi-a spus ca o doare oare asta sa fie problema va rog ajutatima.Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: