probleme in timpul actului sexual

14-07-2010
mitica_8584
Nu este medic/terapeut
mitica_8584
buna ziua, am 25 ani si as avea si eu o problema cu penisul: in timpul unui act sexual nu ajung sa-mi satisfac partenera pt ca am o perioada de cel mult 2 minute de contact sexual, ba chiar mai mult, poate niciun minut si ajung deja sa ejaculez. poate asta sa fie o ingrijorare? unde trebuie sa ma duc pt a-mi rezolva problema? despre urina, fac des si in cantitate mica si o erectie mai mica fata de cum o aveam inainte. va rog sa-mi raspundeti fara a ocolii aceasta intrebare. rog un doctor sa-mi raspunda si mie. va multumesc! o zi buna
4 comentarii
0
15-07-2010, ora 18:15
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Durata normala a timpului de penetrare este între 2 minute şi 20 de minute. Sub această limită vorbim de ejaculare precoce, peste această limită vorbim de ejaculare tardivă.
Numai că în cazul dv pare a fi vorba mai mult decât de o simplă ejaculare precoce. De aceea, un consult la un specialist urolog ar fi indicat.
0
15-07-2010, ora 20:27
mitica_8584
Nu este medic/terapeut
mitica_8584
buna ziua ! deci, d-le doctor, este vorba de o ejaculare precoce? sau este ceva mai grav? va intreb pt ca ultimul contact sexul pe care l-am avut, de la penetrare pana la ejaculare nu a durat mai mult de 15 secunde, nu exagerez. credeti ca se poate rezolva aceasta problema in scurt timp de la inceperea acelui tratament care imi va fi prescris, sau va avea o durata mai mare?
va multumesc ca mi-ati raspuns! astept sa-mi raspundeti si la aceste intrebari.
0
29-07-2010, ora 21:36
mitica_8584
Nu este medic/terapeut
mitica_8584
buna seara dle Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie, Bucuresti, am o rugaminte la dvs. dati-mi si mie o adresa a unei clinici pt a-mi rezolva problema de mai sus mentionata. m-am uitat pe net la unele clinici si nu stiu ce sa aleg. ce ma sfatuiti din bucuresti sa aleg? va rog sa-mi raspundeti. buna seara VA MULTUMESC!
0
02-01-2011, ora 16:52
mitica_8584
Nu este medic/terapeut
mitica_8584
buna seara, am si eu o nelamurire, logodnica mea a folosit un tratament cu RIVOTRIL 2mg, nemaigasind RIVOTRIL de 2 mg, a luat de 0.5 mg . as vrea sa stiu pt ce anume se ia acest medicament (eu stiind ca acest medicament se ia pt persoanele care au epilepsie ), se mai poate lua acest medicament si pt alta boala? daca este vorba de epilepsie se va mai putea trata cu medicamente pt a nu a mai avea acele crize si sa aiba o viata normala, chiar daca va trebui sa foloseasca anumite medicamente toata viata???(criza manifestandu-se astfel: imi spune din timp ca ii este rau ca are stari de voma, dureri de cap si cere sa mearga la toaleta. toata aceasta criza dureaza aproximativ 2 min., dupa care ea isi revine ca si cum nu ar fi avut vreo problema, dar nu-si aduce aminte nimic din cele intamplate in acele momente. Ea a mai facut anumite controale in care i s-a spus ca nici ei nu stiu exact ce ar avea, ca nu pare a fi o persoana care sa aiba probleme, analizele la sange fiind bune, dar doctorii au pus acest diagnostic:EPILEPSIE, CU SEMNUL INTREBARII. nici ei, concret nu stiu exact ce are. I s-a propus sa mearga sa faca si un tomograf, nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac. DVS. CREDETI CA AR FI BINE SA FACA UN TOMOGRAF SI ENCEFALOGRAMA SI UNDE ANUME? VA PUTEA SA RAMANA INSARCINATA VREODATA FARA A AVEA EA SAU COPILUL DE SUFERIT? CE IMI RECOMANDATI CA MEDIC SA FAC? CE ANALIZE SI LA CE CLINICA SA MERG PT A EFECTUA ANALIZE MULT MAI COMPLECTE???? VA ROG FRUMOS SA-MI RECOMANDATI O CLINICA IN CRAIOVA SAU BUCURESTI. ASTEPT RASPUNSUL DVS. VA MULTUMESC!!! O SEARA PLACUTA!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: