Probleme in viata sexuala!

14-04-2013
adelina95
Nu este medic/terapeut
adelina95
Buna ziua ! Ma numesc Adelina, am 18 ani.Acum o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu, dupa 2-3 zile, lui i-a aparut pe marginea penisului bubite rosii si il deranja(mancarimi). A folosit o crema si i-au disparut semnele dar, dupa o saptamana am avut iar contact sexual si i-au aparut imediat chiar dupa terminarea actului sexual. Acum ca si inainte a fosit aceiasi crema (nidoflor) si i-a trecut. Nu e prima oara cand avem contacte sexuale si pana acum nu s-a intamplat nimic, prima data cand i-au aparut lui am avut si eu cateva mancarimi, cand am iesit de la dus, dar au disparut imediat.
Va rog daca se poate sa imi spune-ti ce pot face in acest caz si din ce cauze s-au intamplat toate acestea.
3 comentarii
0
14-04-2013, ora 16:28
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Cel mai probabil e vorba despre candidoza si din cauza ca nu faceti AMANDOI tratament, il reinfectezi in mod curent. Si tu ai avut mancarimi, deci e clar ca trebuie sa te tratezi.
0
14-04-2013, ora 18:12
adelina95
Nu este medic/terapeut
adelina95
Si cu ce se trateaza???
0
14-04-2013, ora 19:22
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
In mod normal trebuie sa mergi la medic, sa-ti preleveze probe si apoi sa va dea amandurora tratament pe care sa-l urmati, fara a avea contacte sexuala pe toata perioada acestuia.
p.s Daca simptomele sunt usoare, poti incerca tratament fara control medical, dar e mai indicat mai ales daca ti-ai inceput viata sexuala sa faci un control ginecologic pe an.Medicamente pentru candidoza sunt disponibile sub forma de creme vaginale sau supozitoare. Cele mai multe pot fi cumparate fara prescriptie medicala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •