Probleme inima alergie cafea

27-11-2016
alexmorten
Nu este medic/terapeut
alexmorten
Buna ziua!Am o problema atunci cand beau cafea.Imi da o stare de disconfort si putin de rau. Ultima data, acum cateva zile, dupa ce am baut o cafea, cam dupa 15 minute m-a luat o senzatie de ameteala, ca un inceput de lesin si m-am cam speriat.Am fost la baie, m-am spalat cu apa rece pe fata iar apoi, la un interval de 15-20 de minute mi-am luat tensiunea si aveam 11 cu 7 si 74 de batai pe minut. Valorile tensiunii sunt normale? Cafeaua in mod normal ar trebui sa creasca tensiunea si bataile inimii insa la mine cred ca se intampla invers.
Este posibil sa am o sensibilitate la cafea, o alergie? Am incercat sa beau si cafea decofeinizata si mi se intampla la fel. Dupa am o stare generala de disconfort si o slaba stare de rau.Si o stare de disconfort inauntrul ochilor!
Oare de la ce sa fie?Este posibil sa am vreo boala ascunsa de inima? Tin sa precizez ca acum vreo 3 ani mi-am facut toate analizele posibile(nu ca m-ar fi deranjat cu ceva insa doar asa preventiv) la inima iar doctorul mi-a spus ca am inima de copil(am 36 de ani). Nu obisnuiesc sa beau cafea decat rar si sunt nefumator(m-am lasat de ceva timp).
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-01-2017, ora 14:16
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Deobicei spasmofilia e legata de consumul de cafea, masurati-va Ca ionic, Mg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: