probleme mari

07-12-2008
croco2
Nu este medic/terapeut
croco2
mi-e rusine sa spun dar nu am incotro, va rog sa ma ajute un specialist cu un sfat.Am o prietena cu care ma voi casatori dar sint probleme ca sa ma exprim asa.relatia noastra sexuala decurge bine are orgasm se simte bine dar problema este la mine.nu stiu cum sa ma exprim ma simt foarte bine am erectie normala dar vreau sa o fac de mai multe ori pe zi, nu ma gindesc nici o clipa la sex din cauza serviciului dar asa imi vine cam des dupa spusele ei si uneori dureaza mult.prietena mea mi-a propus sa ma duc la un medic sa-mi dea un tratament care sa opreasca stimularea sexuala (sa nu se mai scoale) fiindca a devenit obosita.va rog din suflet ce ma sfatuiti? am auzit de la niste colegi ca bromura sau nu-mi amintesc ce substanta anume produce diminuarea sexualitatii( nu se mai scoala fiindca asta vreau pentru moment).va rog inca o data imi doresc un sfat competent sa ma duc la medic sau mai poate exista si alte solutii.sint in pericol sa-mi pierd prietena. va multumesc.
4 comentarii
0
08-12-2008, ora 02:07
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Mergi la un medic specialist urolog in cazul in care consideri ca ai o disfunctionalitate erectila fara stimulare sexuala care pune in pericol relatia ta. Nu lua bromura fara a avea vreo recomandare expresa pentru ea de la medic.
Aceste tulburari afecteaza un numar mare de barbati si totodata si pe partenerele acestora. In cadrul acestui grup de disfunctionalitati sunt cuprinse mai multe tipuri tulburari ale functiei erectile:
- curbarea penisului in timpul erectiei (boala Peyronie)
- erectia de obicei dureroasa, persistenta si de lunga durata care apare fara stimulare sexuala (priapism)
- ejacularea precoce cu imposibilitatea unui contact sexual suficient de lung ca durata.
0
08-12-2008, ora 14:33
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Asta n-am mai auzit-o! Daca ar fi dupa nevasta-mea ar trebui sa o am sculata tot timpul, dar de unde atata bucurie.Multi se plang ca nu sunt suficient de virili, dar tu esti chiar norocos, dupa parerea mea. Multa bafta si sanatate.
0
09-12-2008, ora 15:55
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
doamne fereste!!!!!! cum sa mergi la medic pentru asa ceva??? sa nu mai ai chef sa faci sex??? am auzit-o si pe asta!!! pai mi-ar place si mie sa i se scoale lu barbatu-meu asa din senin!!!! :)))))))))))
0
18-12-2008, ora 20:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
croco2 se pare ca iti iubesti mult prietena daca vrei sa apelezi la astfel de metode!!Nu cred ca este atat de obosita precum zice, ci mai degraba s-a saturat de tine!!Mai bine discuta cu ea si vezi ce nu-i convine!!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici