Probleme menstruatie!

06-02-2018
Reserved
Nu este medic/terapeut
Reserved
Buna ziua,

Acum 5 luni de zile mi s-a prescris ca si contraceptiv Belara, dupa aproximativ 2 luni a inceput o usoara sangerare pe la jumatatea blisterului, lucru care s-a intamplat vreo 2 luni. Am facut o programare la medic si am discutat problema. Am hotarat sa merg in continuare alte 2 luni si daca nu se schimba nimic intre timp, medicul a hotarat sa schimb pastilele. Nu s-a schimbat nimic, ba din contra am inceput sa am menstruatie circa 20 de zile pe luna. Dupa 4 luni de administrare am hotarat sa le schimb. Am facut 1 luna de zile pauza, si am inceput din prima zi a ciclului menstrual (mentionez ca a fpst mai mult ca o patare), care a durat vreo 2 zile, am inceput sa iau Logest. Din a doua zi de administrare a pastilelor s-a oprit definitiv.
In Decembrie a venit normal, in ianuarie doar o patare de 2 zile, pana in ziua de astazi care nu mi-a mai curs nimic. Mentionez ca in perioada in care s-a produs schimbarea intre pilule, m-am protejat la contact.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca simt ca innebunesc gandindu-ma ce se intampla cu organismul meu. De ce nu mai vine?
mentionez ca am o nastere prin cezariana. fata mea are 3 ani si 7 luni.
Precizez ca pe data de 30 noiembrie 2017 am fost la consult, unde in urma examinarii mi sa spus ca am ovare polichistice. Am incercat sa ma reprogramez la un nou consult si nu poate decat peste aproximativ 3 sapt sa ma primeasca.
Ce e de facut si cat de grava este situatia?
Multumesc din suflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul