Probleme penis (14 ani, sex masculin, virgin). Ajutati-ma!

22-09-2010
fame
Nu este medic/terapeut
fame
Buna.Am citeva probleme...cu penisul.daca ma puteti ajuta sau sa-mi dati vreun sfat.
*1.Am 14 ani si penisul meu este mic, imi fac griji, penisul cind este fleasc are 3-4cm iar cind este in erectie are 7cm...mie imi este frica...Se poate de tratat...? Natural? Chirurgical.? oricum...dar spuneti-mi va rog frumos...Mersi

*2.Mai am o problema...Cind Mastrubez, chiar pina acum nu imi iese nici un lichid, nimic ce arata a sperma...daca m-ati putea ajuta as fi rescunoscator...

Am mai citit si pe alte siteuri ca poate fi din cauza metabollismului...pai iata am 70kg si 1.73cm si poate fi problema in asta... acum 5 eram foarte slab si din cauza ca mincam multe dulciuri sa schimbat metabolismul brusc.Poate fi problema si in asta? daca stiti spuneti-mi va rog. ajutati-ma urgent pentru ca imi ste frica sa nu fie ceva grav. multumesc mult.
4 comentarii
0
24-09-2010, ora 00:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este nimic grav. La baieti, transformarile aduse de pubertate se petrec ceva mai tarziu decat la fete, cu un decalaj de 2 ani in medie. Deci, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un pic de rabdare si, cu timpul, va aparea si sperma, iar penisul in erectie va atinge lungimea minima normala de 10 cm. De masturbat, e bine sa va masturbati cat mai rar si ideal ar fi de loc.
0
25-09-2010, ora 13:09
fame
Nu este medic/terapeut
fame
Bine.Voi astepta...sa speram sa fie totul bine...Multumesc mult
0
30-01-2011, ora 15:20
pacientul
Nu este medic/terapeut
pacientul
buna ziua am 25 de ani si o problema, acum 2 saptamani am simtit o puternica intepatura in penis si de atunci ori de cate ori fac sex chiar si in timpul primului act sexual penisul meu"moare" sa spun asa, problema p care nu o aveam inainte.simt placerea dar nu pot tine penisul in erectie, va rog dati-mi un raspuns
0
19-05-2012, ora 15:23
Andreyy12
Nu este medic/terapeut
Andreyy12
Salut am 14 ani si mai sunt inca virgin. Am vazut la alti colegi ca au penisul dislocat de mult timp. dar nu inteleg eu dc nu-l am.

Deci am urmatoarea problema. Asdimineata ma dusesem la baie sa urinez si nu aveam ce face si am incercat sa-mi disloc penisul, cand am incercat se vedea doar capul penisului si daca incercam sa trag mai tare incepea sa ma intepe pe langa capul penisului (Pielea aceia este foarte stransa cand fortez)..

Zicetim si mie pot sa disloc penisul fara ajutorul medicului si fara probleme? (Ma gandeam ca nu-l pot disloca din cauza ca este gros si are capul mare)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •