probleme penis

02-12-2013
mircea69
Nu este medic/terapeut
mircea69
Salut. Am 19 ani si inca nu mi am inceput viata sexuala.Ata la penis inca nu o am rupta.Ma ingrijoreaza insa dimensiunile... in stare de erectie ajung cam la 9-10 centimetri, tinand cont ca e putin curbat spre stanga nu pot spune exact marimea.Este normal la varsta mea sa am penisul asa mic?Mai creste dupa aceasta varsta?Este din cauza faptului ca o perioada buna de timp nu ma masturbam deloc(de 2 ori pe an pe la 16-17 ani) nici in erectie nu il tineam, fara vreun motiv. O alta problema care am observat o este ca la frig mi se strange foarte mult scrotul, sau cand intru in apa rece.Din nou, este normal asa ceva?Va multumesc foarte mult.
3 comentarii
0
02-12-2013, ora 19:19
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Stai linistit ca este normal tot ceea ce ai scris aici.
La frig sau la apa rece pielea se strange din cauza temperaturii scazute si ca masura de precautie.
In ziua de azi copii sunt mai dezvoltati decat noi cei mai batrani ( nu mosi), mai ales din cauza medicamentelor, antibioticelor din carnuri, si a altor suplimente nutritive pe care le contin majoritatea alimentelor din ziua de azi.
Daca esti atent intre grupul tau de prieteni o sa vezi ca majoritatea sunt mai dezvoltati decat ar trebui la varsta lor.
0
04-12-2013, ora 14:39
mircea69
Nu este medic/terapeut
mircea69
mersi pt raspuns :)... insa mai este si prima intrebare.care ma nelinisteste...e normal la varsta mea sa am penisul asa mic (sau e din cauza ca sunt virgin) ?
0
04-12-2013, ora 21:31
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FIECARE OM ESTE UNIC, nu marimea conteaza intotdeauna ci cum reusesti sa o faci fericita pe partenera nnu toate fetele o vor de un metru sa stii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •