probleme privind canalul lacrimal

18-02-2008
dan tiron
Nu este medic/terapeut
dan tiron
In toamna anului 2007 am fost operat de carcinom in imediata apropiere a ochiului stang. Cu aceasta ocazie mi-a fost distrus canalul lacrimal, situatie care imi creeaza disconfort si lacrimare abundenta a ochiului. INTREBARE:Unde as putea sa ma adresez pentru reconstructia canalului lacrimal ? (in Romania )
6 comentarii
0
05-03-2008, ora 00:00
adryano_67
Nu este medic/terapeut
adryano_67
SUNT O MAMICA CU UN BEBE DE 4 LUNI IAR LA 3 ZILE DE LA NSTERE AM OBSERVAT FACEA SECRETII LA UN OCHISOR DOCTORITA DE COPII DIN SPITAL NE-A ZIS CA L-A TRAS CURENTUL SI NE-A DAT GENTICOL NICI UN REZULTAT DUPA O LUNA DE TRATAMENT. NE-AM DUS LA SPECIALIST NE-A DAT 10 ZILE DE NETACIN SI MASAJ NIMIC. CE E DE FACUT? VA MULTUMESC
0
11-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Pentru Dan Tiron: Incearca sa mergi la Spitalul Universitar la domnul dr Stancescu;
Pentru adryano: Simptomatologia prezentata de bebe este caracteristica pentru Sindromul de obstructie a cailor lacrimala( frecvent este vorba de imperforatia canalului lacrimonazal); incercati sa mergeti la Spitalul Universitar, la domul doctor Stancescu;

Numai bine
0
11-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
PS: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
0
15-01-2012, ora 21:40
radian
Nu este medic/terapeut
radian
buna seara! ma numesc dorina, am c-am aceiasi problema de 4 ani ma chinui cu lacrimi in ochi si nu am gasit nicaieri remediu...am peretii cailor lacrimale lipiti intre ei si nu patrunde lacrima sa mearga mai jos asa ca..imi curg lacrimi continuu,...nici nu va puteti imagina ce viata..parca plang continuu...pur si simplu..e groaznic..am fost acum 4 zile la universitar in bucuresti si in urma multor chinuri de desfundare de canal...s-a lasat pagubasa d-na doctor, am fost si la o.r.l., totul este ok.si mi-au facut un test cu substanta de contrast...(pe care sigur ca nu au reusit sa o introduca, nu aveau unde )dar..mi-au facut asa...un fel de radiografie...si au descoperit, , minunea ', caile lacrimale nu mai sunt functionale..singura solutie, inlocuirea lor, numai ca mi sa spus ca nu se face la noi in tara! as vrea va rog sa stiu daca Dan Tiron a rezolvat ceva cu reconstructia cailor lacrimale, va rog din suflet, sunt disperata !!Sau daca stie cineva daca se face in tara asa ceva si unde..va rog sa ma ajutati !Mi sa zis de catre d-na profesor dr Voinea Liliana ca asta-i singura solutie, dar domnia sa nu face asa ceva..si nu stia daca se face in tara la noi.. Va multumesc tuturor si va doresc sanatate !
0
22-02-2013, ora 21:09
iazmina
Nu este medic/terapeut
iazmina
buna seara!!! am nascut acum o saptamana si bebe are ceva langa ochisor, intre nasuc si ochisor, mereu il are umflat, culoare vanata pe sub piele...medicii si/au dat cu parerea doar, ca si noi dar eu nu sunt medic...pediatrul si chirurgul au spus, , s/ar putea sa fie un hematom, s/ar putea un chist, vas de sange, , ect...nimic sigur...la intrebarea mea daca i se v/a retrage singur raspunsul a fost, , cred ca nu, , deci nimic concret. 13 ore in travali si bebe fara lichid a stat in burtica si s/a zbatut sa iasa, in final mi/au facut cezariana de urgenta... posibil sa se fi lovit el in timpul travaliului?! sunt disperata si am mare nevoie de ajutor, medic, orice persoana vrea sa ia legatura cu noi si sa ne ajute cu un sfat sau o parere este bine venita si vreau sa va trimit si pozica sa vedeti acel, , ceva, , de langa ochisor. -.va multumesc! o doamna pediatru mi a spus de dacriocistita ceva de canalul lacrimonazal infundat.ce poate sa fieeeee?. imi este f teama pentru puiutul meu.
0
02-02-2018, ora 19:40
Popescuu
Nu este medic/terapeut
Popescuu
As dori sa aflu dc s-a rezolvat problema d-lui Dan Tiron!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •