probleme pulmonare si respiratorii

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Pentru un copil in varsta de 11 ani din provicie care are probleme pulmonare si respiratorii m-ar interesa ce documente ii sunt necesare pentru un consult de specialitate la o clinica din Bucuresti. De asemenea as dori sa-mi recomandati un spital unde sa i se faca niste investigatii complete si care sa-i prescrie si tratamentul de urmat. Mentionez ca in localitatea de domiciliu (Curtea de Arges) a fost diagnosticata cu bronsita astmatiforma iar tratamentele nu au dus la nici o imbunatatire a starii sale de sanatate.
_
noceius
2 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Aveti nevoie in primul rand de bilet de trimitere de la medicul de familie, o adeverinta prin care sa demonstrati ca dv. platiti asigurarile de sanatate (sau sotia), copie dupa certificatul de nastere al copilului care demonstreaza ca este minor. Eventual intrebati si medicul de familie atunci cand mergeti dupa trimitere daca va mai trebuie vre-un act.
Pe site-ul nostru gasiti o lista cu spitalele din Bucuresti (www.romedic.ro/spitale/Bucuresti.htm), dar noi nu cunoastem personal nici un medic pneumoftiziolog (echipa noastra fiind din Iasi).
Multa sanatate copilui dv.!
0
30-05-2006, ora 00:00
florica_cocaina
Nu este medic/terapeut
florica_cocaina
am facut o pneumonie diagnostic dat dupa mai multe investigatii CT, biopsie-celule atipice absente, am facut tratament cu cefalosporina si gentamicina 10 zile continuind inca 4 zile cu ampicilina capsule de 500mg din 6 in 6 ore.dupa terminarea tratamentului mi-am facut analizele si o radiografie.analizele se incadreaza in parametrii normali cu exceptia vsh marit 28 si proteina c reactiva pozitiva.plamanii arata normal dar a ramas o pata pe ei medicul de specialitate mi-a recomandata analize si film dupa 3 luni.am stat la munte o saptamana, dar am o mica dudere in spate, medicul de familie mi-a spus ca este un nerv pe coloana.nu am facut temperatura, nu am tusit nu am transpirat, intrbarea mea este daca este vreo legatura cu pata ramasa si ce-ar trebui sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  •