Problema sterilet mirena

11-02-2018
Roxana
Nu este medic/terapeut
Roxana
Pe data de 29.11.2017 mi.a fost montat steriletul Mirena.Nu am avut nici o problema de la el chiar organismul la acceptat foarte bine fără dureri sau știu eu reacții adverse.Cam pe dara de 10 Ianuarie a acestui an am avut o infecție urmată și de o scurgere!la sfatul unui farmacist am luat canesten crema și o pastiluță dar supriza !pe data de 13 nu am mai simțit steriletul !imediat din acea seara am început sa iau microginon ca și măsura suplimentară de protecție ! Precizez ca sunt in uk și aici programările se obțin foarte greu.In fine am obținut o programare cu o asistenta care ma controlat și a zis ca nu își poate da seama dacă e sau nu acolo, urmând sa merg pe 15 Februarie la control la ultrasound.Intre timp, surpriza :a apărut firul steriletului.Mentionez ca din momentul in care a “dispărut”steriletul am avut o ușoară scurgere continua roșie maronie, dar și faptul ca am continuat sa iau microginon(sunt deja la al doilea Blister și ca am avt și menstruație ).doresc sa știu dacă are efect negativ asupra organismului ca iau și pastile și ca a apărut și steriletul încă, și dacă pastilele își fac efectul in condițiile acestea, ca de sterilet nu știu ce sa zic dacă sa deplasat de acolo, oricum vreau sa îl scot definitiv și sa continui cu pastile..a.si dori sfatul unui specialist dacă se poate și îmi cer scuze pentru romanul scris
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK