Produse naturiste adjuvante in boli artrozice

02-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Artrozele sunt boli degenerative ale articulatiilor mobile, caracterizate prin deteriorarea cartilajului articular si aparitia de tesut osos de neoformatie la nivelul suprafetelor articulare.
In tratamentul bolii artrozice, produse cu rol adjuvant sunt:
ARTRO -FLEX HA - are rol adjuvant in ameliorarea durerilor articulare, reconstructia osoasa si dobandirea unei mai bune mobilitati. Contine Fructoborat de Calciu si Acid Hialuronic, aceste ingrediente ii confera urmatoarele proprietati: osteoconstructor si osteoregenerator, regenerator al tesuturilor articulare si al masei cartilaginoase, corector si stimulator al sintezei de lichid sinovial, lubrefiant al cartilajelor, antiinflamator si imunomodulator.
ANTIARTRITIC- favorizeaza repararea structurilor articulare distruse, mareste mobilitatea articulatiilor, este indicat in procese degenerative si inflamtorii la nivel articular.
MINERAXIN- contine un extract liofilizat de lipoproteine ( E-MHK-0103) extras din midii albastre, cu rol adjuvant in suferintele articulare, contribuie la productia de elastina si colagen, elastina si colagenul fiind necesare pentru refacerea tesuturilor lezate.
ANTIREUMATIC ( Dacia Plant) - are proprietati analgezice, antiinflamatoare, antireumatice si relaxante musculare fiind recomandat in boala artrozica.
RENOL - este indicat in artroze, in degenerarea articulatiei soldului insotita de dificultate de mobilitate.
ULEI DE SOMON- este indicat in boli reumatice.
SERRA PLUS - reduce durerile inflamatorii articulare.
REOTONE, crema - contine o combinatie de substante biologic active de origine entomologica ce ajuta la refacerea tesuturilor articulare, crescand mobilitatea si inlaturand durerea.
BIO MOBIL, crema - are actiune antireumatismala, revulsiva, antiinflamatoare si analgezica.
EXTRACTUL DIN MUGURI DE JNEAPAN - este un remediu antiinflamator al cartilajelor articulare si un regenerator al tesutului osos. Este indicat in artroze si in reumatism cronic degenerativ asociat cu EXTRACT DIN MUGURI DE COACAZ NEGRU, EXTRACT DIN MUGURI DE VITA DE VIE si EXTRACT DIN MLADITE DE MUR.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.