Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?

26-04-2016
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Nu stiti oare, produsele apicole sunt contraindicate daca luam tratament cu neuroleptice/antipsihotice?

Stiu ca dr meu mi-a zis ca nu am voie cu nici un tratament naturist in timpul tramaentului cu antipsihotice, si ma intreb o are o fi valabil si pt produse apicole?

Multumesc.

PS: Mi se pare foarte frustrant ca nu mai puteam face tratamente naturiste in timpul antipsihoticelor.:(
3 comentarii
0
26-04-2016, ora 13:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
V-au zis asa ca sa se acopere ei si excluda orice responsabilitate pentru ca nu au experienta in legatura cu aceste aspecte.
Exista medicamente naturiste, ex, Ulei de Evening Primrose, Ulei de Luminita Noptii, care se da pt dereglari hormonale si pe care scrie ca nu e indicata in bolile psihice.
Nu cred ca exista tratament cu produse apicole contraindicat in bolile psihice, dar cred ca totul trebuie incercat si luat cu masura. Daca vreun anumit tratament naturist va agita sau va da insomnie, e recomandat sa renuntati la el.
0
27-04-2016, ora 08:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca vrei sa iei polen de ex, ia si tu doar o lingurita si doar o perioada scurta. S-ar putea ca mai mult sa te agite. Incearca, testeaza.
Eu am facut artroza. Nu am voie medicamente alopate de artroza. Ce sa fac acum ? Sa stau cu durerile si sa nu incerc deloc naturiste ca nu stiu medicii cine cu ce reactioneaza ? Sa fie sanatosi. O sa incerc ca nu am incotro.
0
27-04-2016, ora 16:07
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Aha inteleg cazul tau. Eu insa m-am hotarat intre timp, sa fiu cuminte si sa mai rabd max un an pb cu tiroida. Si apoi cand ies de pe antipsihotic sa intru pe tratament cu produse apicole pt tiroida. Mi-e sa nu dau cu piciorul la 2 ani de tratament si apoi sa anuleze complet efectul antipsihoticelor si sa fie ca si cand as intrerupe brusc tratamentul. Poate am sanse sa renunt complet la tratament... desi nu stiu. Mi-am amintit ca si in spital sub antipsihotice multe si tari aveam insomnie. :( Deci nu stiu in ce masura erau de la ceaiuri. Sua poate ceaiurile au derelgat tot sistemul somn-veghe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul