Prostata, extirpare rinichi | Forumul Medical ROmedic

Prostata, extirpare rinichi

24-02-2007
florentina
Nu este medic/terapeut
florentina
tatauil meu in luna aprilie 2006 i-sa scos un rinichi(a avut o tumoare) acum este bine dar medicul ia spus ca trebuie sa faca si operatie de prostata- initial el ptr. prostata se trata cand ia fost descoperita tumoarea.el este f. speriat si nu prea ar dori sa mai faca operatia(prostata nu este chiar asa de avansata, dar medicul a spus ca mai bine sa o ia mai din pripa ca va fi mai usor) la ce riscuri se supune tatal si daca in afara de metoda clasica nu mai exista si alte metode ale interventiei(poate leser)si daca puteti sa recomandati un medic si spital in bucuresti ptr.operatie daca se va face. noi suntem din constanta. va multumesc
2 comentarii
0
26-08-2007, ora 00:00
jjenyy
Nu este medic/terapeut
jjenyy
tatal meu operat de prostata de 2 saptamani si tot sangereaza.e normal acest lucru?de la sonda pe care o are poate fi infectat cu e coli?ce trebuie facut?
0
07-04-2009, ora 21:01
unaroman
Nu este medic/terapeut
unaroman
draga florentina.situatia mea e similara cu a tatalui tau.m-i sa extirpat un rinchi (STING TUMOARE) apoi m-am oparat de prostata prin metoda endoscopica.operatia a durat cca.1 ora.acum ma simt relativ bine dar avind un singur rinchi nu-si poate permite sa aiba probleme si cu prostata.asa ca sfatul meu este sa se opereze.deci parerea mea este ca nu are de ales.cu cit mai repede cu atit mai bine.daca mai vrei amanunte cu multa lcere.sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Simptome frecvente în cancerul de prostată - când mergem la medic?
  • Beneficiile practicării yoga pentru sănătatea prostatei
  •