proteus in exudat faringian

13-04-2009
roxanascarlat
Nu este medic/terapeut
roxanascarlat
fetitei mele in varsta de 3 ani si 5 luni la rezultatul exudatului faringian i-a iesit bacil proteus. I-am dat 7 zile augmentin si a facut febra, dupa care am trecut pe gentamicina. Deoarece febra a cedat f greu din a 3-a zi i-am dat si negram timp de 10 zile. Acum la o zi dupa terminarea tratamentelor ea inca mai are gatul putin rosu. Ce pot sa fac?
4 comentarii
0
14-04-2009, ora 08:55
dear
Nu este medic/terapeut
dear
ar trebui sa mai astepti vreo saptamina sa treaca efectul antibioticului dupa care sa ii mai faci un exudat faringian sa te asiguri ca e totul bine sanatate va doresc si sarbatori fericite
0
14-04-2009, ora 10:29
roxanascarlat
Nu este medic/terapeut
roxanascarlat
va multumesc pentru raspuns. Mi-e teama sa nu apara complicatii acum de sarbatori si sa nu am unde sa ma duc. Acest microb ce poate sa atace plamanii sau rinichii? Sau ce complicatii pot aparea?
0
14-04-2009, ora 13:24
dear
Nu este medic/terapeut
dear
draga roxana, nu sunt indreptatita sa spun in totalitate ca nu poate sa afecteze rinichi sau plaminii pt ca nu sunt medic insa am si eu o fetita si m-am documentat proteus apare in git si in infectiile urinare cred ca doar netratarea lui ar putea duce la unele complicatii ceea ce nu e cazul tau totusi iti recomand inca o data sa refaceti exudatul dupa sarbatori sa te asiguri ca este negativ. nu vreau sa te sperii dar in unele cazuri nu trece dupa o tura de tratament (sper sa nu fie si cazul vostru).daca nu mai face febra micuta poti sta linistita.
nu cred ca o sa aiba problemele pe care ti le pui tu -te-nteleg asa suntem noi mamele pline de griji ca omuletilor nostri sa le fie bine- sa cresteti mari si sanatosi!
0
17-10-2009, ora 19:30
alexa16
Nu este medic/terapeut
alexa16
buna.. am si eu o intrebare.. am 16 ani si acum 3 saptamani am facut puroi in gat.am luat antibiotice 2 saptamani si tot nu mia trecut..de 4 zile am incetat sa iau antibiotic dar iara sunt umflata in gat..ce pot sa fac?pot face exudatu pentru a afla daca am vreun microb, sau trebe sa astept 14 zile dupa terminarea antibioticului?..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copil cu stare generală relativ bună - când tratezi febra?
  • Medicamentele antipiretice sunt administrate frecvent în mod eronat de către părinți
  •