proteza fixa

01-12-2011
keimliviu
Nu este medic/terapeut
keimliviu
Am facut de curind o proteza fixa. Proteza arata cam 70% metal si 30% plastic sau ce material este el.
Pacat ca nu pot atasa si fotografii ale acestei lucrari dentare pentru ca vroiam o parere despre aceasta lucrare, daca este normal ca o lucrare dentara sa contina atit metal si ce pot face in aceasta privinta.
Daca ma puteti ajuta sa pot atasa si fotografii ale acestei lucrari sa va puteti da seama despre ce este vorba si sa ma indrumati ce as putea face. Orice sugestie este bine venita.

VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!
7 comentarii
0
02-12-2011, ora 17:50
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Nu cred ca este normal sa aibe asa mult metal, dar nu ati vorbit inainte cu stomatologul? nu v-am detailat problema? cum va arata. cat costa, cum sa fie intretinuta?Daca v-a spus una si a facut alta nu e corect,
0
02-12-2011, ora 18:13
keimliviu
Nu este medic/terapeut
keimliviu
Mi sa spus pretul unui dinte de pus, ca dintii de legatura vor avea imbracaminte metalica iar restul lucrarii adica restul dintilor vor fi albi.Pretul nu a fost mare dar chiar si pentru cit am platit lucrarea trebuia sa srate altfel.Nupot musca, nu pot mesteca, intr-un cuvint nu pot minca.Exteriorul arata bine dar pe interior doar metal nefinisat si in cantitate prea mare.Desi am explicat doctorului care este problema lucrarii si faptul ca doar dupa trei zile de proba au inceput sa ma doara dintii de legatura el sustine ca nu sint obisnuit cu dintii si ca lucrarea a fost executata corect, cu toate ca dintii sunt tociti, grosi si fara forma in interior., doar metal nefinisat.MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU TIMPUL PIERDUT SI PENTRU INTELEGERE.
0
02-12-2011, ora 18:32
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Medicul este OBLIGAT sa faca lucrarea nu numai estetica dar si functionala, nu trebuie sa, , inghititi" asa ceva.Mergeti din nou la el si cereti imperios sa rezolve problema daca nu reclamati la Colegiul Medicilor si Protectia Consumatorilor Nu lasati problema nerezolvata, este dreptul dvs
0
03-12-2011, ora 20:12
keimliviu
Nu este medic/terapeut
keimliviu
Buna seara.Multumesc pentru timpul aordat acestui articol, precum si pentru sfatul dumneavoastra.Drept sa va spun m-am resemnat.Un proces e prea complicat, de durata si costisitor.De la acest doctor nu am nici macar o chitanta precum ca am achitat integral sau garantie pe lucrare.Am sa ramin cu banii dati si cu aceasta lucrare, asa cum e ea, dar ca bibelou, nu o port.Am sa fac alta lucrare la alt doctor, bineinteles cu alti bani!VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL DV. ACORDAT SI VA DORESC TOATE CELE BUNE!
0
03-12-2011, ora 20:39
keimliviu
Nu este medic/terapeut
keimliviu
Vreau sa fac o continuare a celor spuse mai sus.In ROMANIA sunt prsoane cu venituri mici, asa ca mine, care vor totusi sa zimbeasca, sa se hraneasca corespunzator dar nu au cu ce(ma refer la dantura), si pentru aceasta apeleaza la un doctor stomatolog.Pe aceasta cale ii sfatuiesc sa ceara de la doctor mai multe informatii despre decurgerea lucrarii si sa nu mearga pe incredere si profesionalismul doctorului stomatolog asa cum am facut eu, daca doresc sa nu pateasca ca mine!va multumesc!
0
21-08-2012, ora 11:55
beamonikat
Nu este medic/terapeut
beamonikat
Pentru keimliviu. Am aceeasi problema ca si dv., dar la mine s-a si tocit materialul alb din fata si se vede metalul, acum am o urgenta, trebuie sa merg la o nunta si nu stiu cum as putea masca provizoriu metalul, daca exista vreo modalitate ?
0
22-08-2012, ora 11:57
keimliviu
Nu este medic/terapeut
keimliviu
nu stiu ce sa va spun.eu am renuntat la proteza de la inceput.o tin ca bibelou in vitrina.probabil trebuie sa va faceti alta.stima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi proteze dentare 3D îmbibate cu medicamente pentru a combate infecțiile
  • Utilizarea protezelor dentare poate proteja împotriva declinului cognitiv
  • Cum influențează proteza dentară alimentația unei persoane?
  •