Proteze second hand | Forumul Medical ROmedic

Proteze second hand

08-09-2015
Popa_G
Nu este medic/terapeut
Popa_G
Voiam sa va aduc la cunoastere ca am vazut o stire zilele trecute la Observator despre proteze second hand cu 50 lei. Din pacate nu este o gluma proasta, asa ceva chiar se intampla in Romania, oamenilor carora nu le-au fost bune protezele tehnicienii le revand protezele si daca nu sunt bune se realizeaza pe masura omului :)

Ca sa va convingeti puteti citi stirea aici pe Antena 1:
--------*

multa sanatate

(*modificat de admin)
1 comentarii
0
09-09-2015, ora 00:42
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Daca oamenii politici care au guvernat sau guverneaza se gandeau putin si la binele romanilor care au mai ramas in aceasta tara acestia isi puteau permite financiar acest lucru dar cum viata a devenit o lupta de supravietuire aceasta piata de second hend a devenit foarte mare si cum numarul cumparatorilor creste de la zi la zi comerciantii nu fac altceva decat sa o acopere cu ofertele lor, si ar mai fi cealalta varianta in spitale dupa o amputare se recomanda anumite proteze sau carja sau carucioare care costa de exemplu un carucior 2000 ron si pe urma til deconteaza casa de asigurari iar in farmacie acelasi carucior poate fi si la 600 ron sau in supermarket 350 ron, tu ce ai prefera? sa dai 2000 ron si sai recuperezi candva (daca ii ai?) sau 350-600 ron.Totul tine de informare si ce iti permiti, uite alt exemplu stiai ca in farmacii un test de sarcina costa minim 10 ron si in supermarketul cu K este 3, 5 ron.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi proteze dentare 3D îmbibate cu medicamente pentru a combate infecÈ›iile
  • Utilizarea protezelor dentare poate proteja împotriva declinului cognitiv
  • Cum influenÈ›ează proteza dentară alimentaÈ›ia unei persoane?
  •