protuberanta in obraz, gingie inflamata si culoare palida a obrazului si gingiei

08-06-2016
mimimi15
Nu este medic/terapeut
mimimi15
Buna ziua,
Va rog sa imi dati o indrumare si o parere. problemele au inceput acum un an si jumatate, de la o raceala f puternica si o afta pe gingie (am avut si hepes in acea perioada ). Dureri de obraz, de os, e muschi, pe langa ureche, pocneste, arde. Pana si in ureche si ochiul ma durea. Toate pe partea stanga. Nici nu pot sa dorm pe partea asta sau sa dau cu crema pe fata. Initial am fost la ORL, diagnostic nevralgie, am luat tratament 6 luni, dar fara rezultat. Pielea pe obraz a capatat o culoare rosie maronie, am mers si la dermato.
Pe scurt, am batut la toate usile, neurologie, dermato, ORL, medicina interna, chirurgie. Fara raspuns. Am facut RMN si au iesit niste ganglioni pe gat, pe care eu ii simteam.
Musculatura obrazului, la articulatie, mandibula, durere de cap, in urechea stamga si gatul pana la clavicula, toate dor. Am descoperit ca in obraz este o formatiune iar ceea ce ma ingrijoreaza este culoarea pe care o are obrazul si fatul ca doare exact in zona unde am aceasta formatiune.
Am si carii foarte multe, numai ca sunt agravate in ultimul am, am neglijat datura iar apoi stomatologul a spus ca nu arata prea bine obrazul si gingia si sa fac investigatii ca ar putea fi cancer oral.
Va atasez poze unde se vede protuberanta din obraz si gingia in spatele maselelor are o gaura.
Gasiti si rezultatul RMN.

http://imageshack.com/a/img922/9862/UIMkwm.jpg
http://imageshack.com/a/img921/7393/xAB2zQ.jpg
http://imageshack.com/a/img924/808/B4hVmZ.jpg
http://imageshack.com/a/img924/9645/94Ert2.jpg
http://imageshack.com/a/img921/7827/sPI2Po.jpg
http://imageshack.com/a/img924/811/4Q02UT.jpg
http://imageshack.com/a/img922/6788/vlB18K.jpg

Ce este mai indicat sa fac o biopsie sau un screening ?

Multumesc !
2 comentarii
0
06-07-2016, ora 14:30
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Va recomand un consult stomatologic si tratarea tuturor problemelor dentare, iar in paralel incepute investigatiile la un medic de specialitate de Patologie Orala. Va recomand sa mergeti la Dr Ioanina Parlatescu care lucreaza cu Dr Tovaru, ei fiind cei mai buni din tara pe patologia orala si se afla la centrul Eforie.
0
18-08-2016, ora 14:55
mimimi15
Nu este medic/terapeut
mimimi15
As vrea sa ajung la d-nul Dr Tovaru, daca imi puteti da un numar de telefon sau la ce clinici il pot gasi. Ma intereseaza mai degraba la clinica sau cabinet particular ( accesul si chiar si consultatia este foarte diferita la particular decat la clinica de stat ), nu am gasit informatii daca Policlinica Eforie este privata sau de stat.
Numele complet al medicului este TOVARU RADU SERBAN?
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul