Psihoterapeut Timisoara - atacuri de panica

20-05-2012
jimmy80
Nu este medic/terapeut
jimmy80
Buna ziua,

Mama mea sufera de 4 ani de atacuri de panica, timp in care a urmat tratament medicamentos prescris de psihiatru dar simptomele se agraveaza si are parte de atacuri tot mai dese si prelungite. Doreste sa incerce si tratamentul psihoterapeutic dar problema e ca nu stim catre ce psihoterapeut sa ne indreptam in Timisoara. Ii rog sa ne ajute pe cei care cunosc un phihoterapeut cu experienta si rezultate bune in traterea acestor afectiuni.
Multumesc,
Radu
2 comentarii
0
26-06-2012, ora 18:02
vero100
Nu este medic/terapeut
vero100
incercati la Lavinia Albescu, o recomand cu caldura, sanatate! :)
0
09-10-2017, ora 12:44
g.mihaela
Nu este medic/terapeut
g.mihaela
Pentru atacuri de panica va recomand cu toata incredere psihologul/psihoterapeutul Miclosina Andreea din Timisoara. Pe mine m-a ajutat foarte mult cu tehnici usoare pe care ma invata cum sa le aplic si a fost foarte bine. Din fericire acum nu mai am nevoie de tehnici pentru ca nu mai am atacuri de panica. Va recomand sa nu va lasati sa traiti teroarea atacurilor de panica si sa apelati la un specialist care sa va ajute.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: