psoriazis al scalpului

170 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›
0
15-10-2010, ora 20:36
Adina89
Nu este medic/terapeut
Adina89
Nu ai pt.ce Claudia.Din pacate asa e..nici eu nu pot sa cred ca nu exista ceva dupa care sa stii ca faci un tratament si nu mai ai probleme..sa fim serioase ca si Elocomul e destul de scump..eu trebuie sa ma fac pe tot capul, absolut tot si imi trebuie pe luna 2-3 sticlute...e o cheltuiala dar decat sa stiu ca trebuie sa suport coajba aia si mancarimile mai bine dau bani.Eu cred ca doctorii se uita doar 2-3 secunde la cap si prescrie la toata lumea acelasi tratament pt.ca stie ca nu exista un tratament dupa care sa treaca definitiv.Sa ma ti la curent ce a spus doctorul.pup:*
0
15-10-2010, ora 20:43
Adina89
Nu este medic/terapeut
Adina89
Boboc..un doctor din Germania mi-a dat acest tratament.Am avut cel putin 20 tratamente de la doctori din Romania si nici un tratament nu mi-a raspuns mai bine ca a celui din Germania..adica Elocom si sampon Crino Cordis.Eu stiu sigur ca e psoriazis pt.ca daca ma scarpin pe acele coji imi ramane rana si daca insist imi curge sange...nu stiu ce poti avea tu, dar mai incearca sa mergi la doctori si sper sa iti spuna concret ce ai.Nu doresc la nimeni sa aiba psoriazis..sper doar sa ai dermatica ca e mai bine ca si psoriazisul.
0
04-01-2011, ora 10:26
ghica_dana
Nu este medic/terapeut
ghica_dana
buna ziua, as vrea sa va intreb ce produs pot sa folosesc in locul asorianului?am psoriazis de la nastere, doar asorianul a dat rezultate pt mine, dar la orice farmacie mi se spune k nu se mai fabrica.va multumesc
0
19-01-2011, ora 12:04
miha7603
Nu este medic/terapeut
miha7603
BUNA ZIUA !Ma numesc miki, de cateva luni m-am trezit cu o scoriatie pe scalp si mai ales in zona fruntii. ce trebuie sa fac?
0
21-01-2011, ora 04:17
claudia38666
Nu este medic/terapeut
claudia38666
buna adina
am lasat un comentariu acum cateva luni
dupa cum am spus voi revenii la medicul din strainatate
ma sfatuit sa incerc produse KAPY DERM
este adevarat ca tratamentul este foarte costisitor insa chiar da rezultate si mai repede pe piele decat pe scalp
insa mancarimile dispar dupa primele folosiri
ce sa spun cine are posibilitatea sa incerce o poate face cu incredere
eu folosesc o data pe sapt o masca formata din alge crema fiole si o lg apa
iar tratamentul consta in ulei si crema toate KAPI DERM
SPER SA INCERCI SI SA INCERCATI DA REZULTATE SG
PUP
0
17-03-2011, ora 18:33
monibell28
Nu este medic/terapeut
monibell28
Buna ziua dn dct Mihalache Dorin, sunt o veche pacienta de-a dvs, Monica din Iasi, v-am mai scris un mesaj dar vad ca nu s-a afisat, voiam sa va intreb daca ati auzit de o dna din Vaslui care vinde o crema pt psoriazis, si se pare ca este foarte buna, am vb cu 3 persoane care s-au dat cu aceasta crema si dupa 4 sapt le-au disparut psoriazisul, iar timp de 5-6luni nu le-au mai reaparut..nimeni nu stie ce contine acea crema, din cele zise de pers am inteles doar ca contine cignolin dar intr-o mica parte ptr ca stau cu crema ore intregi, si pateaza crema, mai mult nu stiu..voiam doar sa va intreb daca ati auzit de aceasta dna si ce contine acea crema..cremele pe care mi le-ati dat dvs sunt foarte bune numai ca la mine nu isi mai fac efectul ca le folosesc mereu, sunteti singurul dct care a reusit sa ma vindece de psoriazis, vara nu am nimic pe corp doar iarna..Multumesc..
0
20-03-2011, ora 20:59
roxyrory
Nu este medic/terapeut
roxyrory
De curand am fost si la un alt dermatolog, care s-a uitat la scalpul meu si mi-a zis ca este sebopsoriazis si ca ea pune pariu cu mine ca ma vindeca. De curand am inceput tratamentul prescris de ea, a zis ca o sa dureze ceva, dar cautam un efect durabil. Primele 2 luni am inteles ca sunt mai severe dupa care, dupa ce eliminam scuamele de la nivelul scalpului incepem tratamentul d eintretinere. Tratamentul in primele luni consta in: vitamina A forte 50000, Vitamina E, Zinkit efervescent, Magneziu forte cu vitamina B6 de 5 mg de la Biofarm. Ca solutii folosesc Alpecin medicinal Forte pentru a preveni extinderea, iar local, o solutie preparata in farmacii ce contine: Acid salicilic, rezorcina si alcool de 70 grade. Iar ca sampon Blue Cap. Sper sa functioneze! Ce spuneti domnul doctor?
0
21-03-2011, ora 23:55
Nicolca
Nu este medic/terapeut
Nicolca
Pentru Monica din iasi
Eu nu sunt medic, poate nu de la mine astepti un raspuns, dar nu pot ramane indiferenta la cererea ta. Eu sunt o veche si buna prietena cu psoriazisul de ceva ani si cu timpul am ajuns sa ne intelegem destul de bine. Uneori el se mai supara, dar face asta numai ca sa imi arate ca exista si ca imi este fidel.
Si eu am incercat tot ce am auzit, insa te rog nu apleca urechea la chiar orice informatie. Daca ar exista o crema minune, am gasi-o in farmacii. Nu avem nevoie de o "femeie din Vaslui" pentru a avea o crema. Cignolinul este foflosit in amestec cu vaselina, se face in farmacii sau spitale de specialitate. Eu personal am facut un astfel de tratament, cu rezultate deosebite, la Spitalul CFR Iasi. Acest cignolin nu poate fi folosit in orice forma de psoriazis si nici in orice portiune de corp. El se foloseste in paralel cu expunerea la raze ultraviolete, sub supravegherea unui medic. Sa nu faci vreo prostie, cumparand nu stiu ce crema minune indiferent ce auzi. Eu am cheltuit un apartament pe creme tratamente si sampoane, am fost la clinica fantoma din Iasi, o stii tu care, Psoremis, si am reusit sa ma agravez si sa saracesc. Daca nu recomanda un medic si asta dupa ce te-a vazut, NU CUMPARA vreo MINUNE. Multa sanatate
0
26-04-2011, ora 20:58
monibell28
Nu este medic/terapeut
monibell28
Ptr dna Nicolca..doamna sunt de acord cu dvs, nu poti avea incredere in internet, uitati ca mie imi place sa risc si am cumparat crema asta, dupa nici 3 saptamani nu mai am o pata pe corp, din pacate nu stiu ce contine crema aia ca nu scrie pe ea, e un preparat, ca as da o la toata lumea sa se vindece, am vb cu o fata care a cumparat o si ea si de 7 ani nu mai are deloc psoriazis, doamne ajuta si la mine sa fie asa, eu fumez, stres, uneori la masa mai beau un pahar de vin rosu, important e ca mi a trecut fara sa am un regim, stiu ca nu treb sa avem incredere aiurea in internet dar uneori Dumnezeu mai face si miracolo, Paste Fericit tuturor si Hristos a Inviat!
0
27-04-2011, ora 14:34
Nicolca
Nu este medic/terapeut
Nicolca
Pentru Dna Monica din iasi
Mi-ati dat o veste nemaipomenita. Cu sinceritate imi cer scuze, daca am deranjat, expunandu-mi parerea. Nu am intentionat, sa fiu inteleasa gresit, si nici nu am vrut sa pun intr-un con de umbra si indoiala, orice posibila cale de solutionare a problemei de sanatate. Imi retrag vorbele si va doresc din tot sufletul, numai bine. Oricine se afla in situatia noastra, a investit si va investi pentru tot restul vietii bani si incredere in absolut orice posibila cale de vindecare.Multa sanatate tuturor. Adevarat A Inviat.
0
19-05-2011, ora 15:43
luci4spumy
Nu este medic/terapeut
luci4spumy
Buna ziua am 21 de ani fac 22 in vara sunt din brasov, acum 5 ani mi-a aparut in cap o mica coaja foarte mica de ordinu mm ma manca foarte rau oriunde eram ma manca si nu puteam sa ma abtin, in timp a avansat.In prezent am aproape pe tot capu coji foarte groase si acum vre-o 2 luni am decis sa merg la un dermatolog sa cer o examinare si sa imi dea un diagnostic stiind foarte bine ca am psoriazis din auzite ca si varu meu are, bunica doar in cap si matusa mea, va zic exact cum mi-a zis doctoru ca nu inteleg scrisu pe reteta, Ai un psoriazis foarte urat pt k am goaja groasa si pot sa infig scobitori in el, acum mi-a avansat si pe corp mi-a aparut vre-o 7 coji pe spate si cred ca o sa avanseze si mai grav dar imi e rusine sa merg p[e strada cu cojile astea in cap ca se vad foarte bine si de la 10 metri se vad va zic ce mi-a prescris medicu sa iau si pastile si unguente insa nici un sampon, pastile REvalid si Vita omega -3 (uleti de peste), unguentee diprosalic, elocom, dermotis(neagra care mirosea urat)si o crema preparata in farmacie pe loc (nu stiu cum ii spune).Vreau sa zic ca aproape fara rezultat am facut cam o luna constat doar cojile dispareau dar roseatza nu, Va rog dati-mi dumneavoastra un tratament cu riscu meu ca o sa il iau numa va rog ajutati-ma ca nu mai suport sa vad lumea cum se uita in capu meu imi e si rusine sa merg pe strada si sa ma intrebe toata lumea dar ce e aia, la altii care nu cunosc lke e frica ca iau si ei.etc...va rog dati-mi un tratament si imi asum riscu meu va rog frumos multumesc astept raspuns urgent multumesc!
0
20-05-2011, ora 10:12
Nicolca
Nu este medic/terapeut
Nicolca
Luci
Vezi acest topic de la inceput si poate gasesti ceva. Eu te sfatuiesc sa te internezi intrt-un spital. Cu cremele nu faci decat sa pastrezi sub control boala, dar tu nu ai capatat acel control. Referitor la cojile din cap, chiar nu stiu ce ai putea cumpara, pentru ca si noi ceilalti suferinzi, avem o problema identica cu a ta. Tratamente am incercat tot ce se poate, dar inca nu s-a gasit leacul. Daca este cineva care s-a ameliorat 100%, o sa-ti scrie. M-as bucrura si eu. Numai bine
0
23-05-2011, ora 15:13
luci4spumy
Nu este medic/terapeut
luci4spumy
imi raspunde un doctor va rog frumos?
0
23-06-2011, ora 12:07
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Nu este medic/terapeut
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Vreau si eu adresa d-nei din Vaslui.De ce nu se face publica?Cat costa acea miraculoasa crema?
0
06-08-2011, ora 16:09
Ciocan Emilia Nela
Nu este medic/terapeut
Ciocan Emilia Nela
Buna ziua,

Acum 3 ani am fost diagnosticata cu psoriazis, mi-au disparut dupa o periada de tratament dupa care acum o luna si jumatate, mi-au reaparut din nou. Mi-au disparut dupa corp, dar din cap nu. Am folosit sampon de la DUCRAY, Selegel, si Nizoral crema, dar nu au dat rezultate.(am pete rosiatice, niste coji foarte mari, purulente.)
Si am auzit mai nou de Gelul XAMIOL, ce ma sfatuiti ? Si cam cat costa ?

Va multumesc,

Astept raspuns urgent.
0
07-08-2011, ora 17:51
vg40
Nu este medic/terapeut
vg40
Din noiembrie 2005 am psoriazis vulgar generalizat.Am facut multiple tratamente, evident prescrise de medicul meu dermatolog.In apr.2006 am fost internata 1 luna de zile la Spit.Militar Central din Buc., apoi din mai 2009 am facut terapie biologica.Voiam sa spun ca ranile de pe scalp, nu au trecut deloc.Fiind din C-ta vara fac si plaja si bai in mare, bineinteles tot la recomandarea medicului.Au fost perioade cand nu mai aveam nimic pe corp, insa repet, pe scalp nu scap deloc de usturimi si mancarimi permanente.Este cumplit! Acum au inceput sa reapara din nou pe corp, asta fiindca din februarie 2011, nu am mai facut acele perfuzii cu Remicade.Nu mi s-a dat niciun fel de explicatii, desi aveam din nou aprobarea pt urmatorul tratament.Cat am facut periodic terapia biologica, e f.adevarat ca nu aveam nimic pe corp, inafara de scalp.M-as duce sa ma interesez, care este motivul acestei bruste intreruperi, insa nu stiu cum se numeste acest centru din C-ta.In acest interval dermatologul meu a iesit la pensie si mi-e greu sa incep cu altcineva.Rugamintea mea era, daca stiti cum se numeste acest centru, care se ocupa de aceste programe, deoarece d-na dr. evita telefonic o explicatie la care am dreptul.Cu multumiri!
0
14-08-2011, ora 20:00
Ciocan Emilia Nela
Nu este medic/terapeut
Ciocan Emilia Nela
Va rog imi raspunde si mie cineva??? Macar imi poate spune si mie cineva cat costa GELUL XAMIOL ?

O zi buna...
0
25-08-2011, ora 19:09
Adina89
Nu este medic/terapeut
Adina89
Emilia...nu se merita, nu e bun.Eu am psoriazis in cap de 10 ani si am incercat o groaza de medic.toate care sunt enumerate in acest topic, dar nu exista inca medicamentul magic care sa vindece doar care sa remedieze.despre gelul xamiol trece dar in 2-3 zile reapare si e si scump cam 80 lei 0, 5 mg.e ca si cum dai bani degeaba.nu te mai amagi, eu zic sa te obisnuiesti cu el in cap si sa nu prea il bagi in seama..stiu ca e naspa si se vede coajba, mie tot capul mie cu scoarta dinaia si ma mananca tare dar o sa iti spun ce folosesc eu si poti avea incredere ca nu mint, binele ti-l vreau.am fost in multe orase aici in romania dar nu mi-a trecut de la niciunul asa ca am fost in germania la cel mai bun doctor dermatolog si acolo mi-a spus in fatza ca nu imi va trece doar il pot remedia sau eventual poate sa imi treaca cand mi se schimba total corpul cum ar fi o nastere, dar slabe sanse asa ca mi-a dat o solutie de acolo din germania, si fiindca aici in romania nu a existat am mers cu codul la o farmacie si am gasit produsul dar sub alta denumire.poate ai auzit de el "ELOCOM", costa 18 lei 20 ml si se gaseste la orice farmacie solutie si unguent.eu folosesc doar solutie, ma dau pe tot capul si dupaia o data pe sapt, dupaia o data la 2 sapt si sa stii ca nu imi mai apare, doar ft, ft, ft putin si atunci cand nu ma fac.daca nu ma fac deloc reapare dupa aproape 2 luni dar dupa cum spuneam o poti tine sub control daca te dai o data pe sapt.cand incepi pana iti trece trebe in fiecare zi sa te faci...eu asa fac si te sfatuiesc sa nu iti iei geluri si tampenii ca nu sunt bune si numa costa bani.iti doresc multa sanatate!
0
25-08-2011, ora 20:47
Ciocan Emilia Nela
Nu este medic/terapeut
Ciocan Emilia Nela
Adina, iti multumesc mult, o sa il incerc cu mare drag,

Multa Sanatate!!!
0
26-08-2011, ora 11:54
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Nu este medic/terapeut
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Revin cu intrebarea?De ce nu spune nimeni adresa d-nei din Vaslui?
Eu as incerca.D-na Monica, va rog sa-mi dati si mie adresa.E chiar atat de complicat?
Sau e secret?Doar de-asta comentam pe forum ca sa ne ajutam, nu?
Va rog mult!
0
26-08-2011, ora 12:11
Adina89
Nu este medic/terapeut
Adina89
Emilia nu ai pt.ce..dupa ce te faci sa mai scri sa imi spui daca iti da roade...foloseste-l cu incredere si iti doresc bafta:*
0
12-09-2011, ora 18:20
roxyrory
Nu este medic/terapeut
roxyrory
De 6 luni nu mai am absolut nimic pe scalp. Am fost la Dr. Alexandrescu Simona de la Medcenter vitan. Se poate duce si cu trim de la meducil de familie!
0
13-09-2011, ora 08:43
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Nu este medic/terapeut
patrascu.mioara.1961@gmail.com
D-na sau d-ra Roxy, dvs.poate v-a fost simplu sa mergeti la Medcenter ca sunteti din Bucuresti si sunteti tanara dar mama care are 75 de ani si este din jud.Olt...Banuiesc ca v-a recomandat ceva.E secret?Nu puteti sa spuneti ce tratament ati facut?
0
13-09-2011, ora 23:01
roxyrory
Nu este medic/terapeut
roxyrory
Bineinteles, nu este niciun secret. Retetele au fost urmatoarele;
1) Sampon Blue Cap - 2 ori pe saptamana, iar zilele trebuie mentinute, samponul se lasa sa actioneze 5 minute
2) Vitaminte- E -de 2 ori pe zi- dimineata si la pranz
A forte 50000-odata pe zi - la pranz
Magneziu cu B6 5mg - odata pe zi la pranz
Zinkit efervescent- odata pe zi, la o ora dupa masa de pranz
se iau 20 de zile pe luna consecutiv cu 10 zile pauza timp de 3 luni

3) Solutie preparata farmacie din: acid salicilic 4g
rezorcina 5g
ichtiol 3g
alcool 70 grade 100 ml
-o aplicatie pe zi si trebuie prin masaj al scalpului, doar local, (cu vata)- miroase urat solutia, a gaz, dar merita- se aplica in jur de 2 - 3 luni pana la decaparea scuamelor

4) Alpecin Medicinal Forte- de 3 ori pe sapt ( de 2 ori dupa baie si odata dimineata la mijlocul intervalului), se aplica pe toata zona capului pentru a preveni alte leziuni

In momentul in care scuamele au fost eliminate se aplica Xamiol, dar doar pe locurile unde nu mai exista deloc!!! pentru ca altfel are doar efect pasager, ele aparand rapid! acesta se aplica in jur de 3 saptamani, dupa care urmeaza intretinerea scalpului cu Daivonex solutie!

Acum 2 ani de zile cand am fost la medic mi-a dat din start daivonex si nu imi trecea sub nicio forma... afland ulterior ca acesta se foloseste doar pentru intretinere. Daivonexul se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara pe perioada indelungata, se elibereaza reteta de la doctor pentru el... folosesc 2 tuburi lunar, iar cu reteta platesc doar 14 lei pentru ele. Acum tratamentul meu de 6 luni de zile consta doar in aceasta solutie si nu am mai avut nicio problema. Pielea este curata 100%!

Important! Trebuie tinut si un mic regim, fara prajeli, fara paine multa, fara cofeina, alcool, tutun.. se recomanda carnea de curcan!
0
14-09-2011, ora 04:54
mimike
Nu este medic/terapeut
mimike
Buna. Am fost diagnosticata cu psoriasis, am avut pe toata suprafata corpului si pe cap. Momentan sunt in USA si fac foarte multa reclame la produsul numit Humira. Recomandati produsul, ce parere aveti despre el?
0
14-09-2011, ora 08:41
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Nu este medic/terapeut
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Multumesc mult pentru raspuns! Asa mi se pare corect ca cine a gasit ceva si i-a fost eficient sa spuna si celorlalti.
Dar majoritatea tin secret acest lucru.Eu insist de ceva vreme de adresa d-nei din Vaslui care, cica, prepara un unguent f.bun dar, nimeni nu imi spune.Oare de ce?
0
12-10-2011, ora 21:59
BGN
Nu este medic/terapeut
BGN
Telefonul doamnei din Vaslui: 0745-726316. Mult succes!
0
13-10-2011, ora 07:18
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Nu este medic/terapeut
patrascu.mioara.1961@gmail.com
Multumesc mult pentru informatie!Sper sa am si succes!
0
14-10-2011, ora 14:31
geromaslan
Nu este medic/terapeut
geromaslan
Incercati medicina alternativa cu ozonoterapie care da rezultate foarte bune pentru psoriazis.Se fac mai multe sedinte cu aplicatii cu ozon, bai cu ozon, autohemoterapiemajora, terapie Aslan. Important este sa beneficiati de o consultatie cu specialist in medicina alternativa care sa va prezinte un plan de tratament
0
23-10-2011, ora 15:02
mimike
Nu este medic/terapeut
mimike
Buna. Am fost diagnosticata cu psoriasis, am eruptii pe brat si pe scalp. Imi puteti recomanda ceva? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
170 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •