Psoriazis.. Boala oribila de care nu mai scapi. S-au scapi?

18-05-2018
diduuuu
Nu este medic/terapeut
diduuuu
Buna!

Vreau sa va zic o mica poveste... Daca credeti s-au nu, e problema voastra :)

Acum 11 ani, fratelui meu ( 15 ani pe atunci) ia aparut psoriazis.pe tot corpul... prima oara s-a umplut pe cap dupa care cam 50% din corp. Fiind copil s-a speriat si a ascuns totul de toata lumea, de mine, de parintii mei. A lasat parul sa creasca mare pe cap sa nu vada nimeni, pana cand mama mea a aflat.
Au urmat ani de suferinta si tratamente inutile. La varsta de 22 de ani a facut tratamente in germania la fel si fell de clinici, din pacate nu s-a rezolvat nimic. Pe la 24 de ani, fiind deja in depresie s-a apucat sa fumeze MARIJUANA. DA! MARIJUANA. Si a tot continuat fiinda aceasta il scapa de dureri. Nu l-am prea crezut..pana nu am vazut cu ochii mei. Acum are varsta de aproape 27 de ani, si s-a vindecat aproape complet. Pielea de pe cap este perfect refacuta. Doar pe spate i-au mai ramas semne, pete maro deschis, care si ele se vindeca usor usor. Poate ca pare o prostie... dar e adevarat. A cosumat tot mai mult pana cand aceasta si-a facut cumva un efect bun asupra starii lui, si inca o consuma. E ciudat.. dar merge.. el se reface.

P.S. nu vreau sa incurajez consumul de MARIJUANA. Vreau doar sa impartasesc cu voi un fapt real. Sper ca informatia mea sa fie cat de ct utila. :) Peace.
2 comentarii
0
20-05-2018, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va contrazic in ceea ce spuneti, dar au fost cazuri care au fumat marijuana si au facut boli de nervi. Anxietate si atacuri de panica, depersonalizare, derealizare, sunt niste tulburari extrem de urate.
1
06-12-2018, ora 12:42
Bogdan Flore
Nu este medic/terapeut
Bogdan Flore
Să scapi de psoriazis și să devii dependent de marijuana.NUUU.Eu incerc acuma tratamentul cu imunoglobulina de la Romvac și sper să am acelaș rezultat ca fratele domnului cu marijuana deoarece am psoriazis vulgar de 9/10 ani și când mă resemnasem că-l voi avea pe viață am dat din greșeală dar noroc peste filmulete cu persoane care au incercat tratamentul și mi-au dat o speranță de vindecare și mie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •