PT Dl

12-01-2010
Infofun2005
Nu este medic/terapeut
Infofun2005
Buna ziua si La multi ani!!! Vreau sa incep prin a va multumi, deoarece in urma indemnului dvs. de a merge la un medic homeopat, copilul meu e mult mai bine, in sensul ca doua raceli cu febra mare i-au trecut doar cu antitermice si medicatia homeopata.
In luna noiembrie, a anului trecut, scriam disperata pe acest forum despre "otita la copii" unde ma plangeam de faptul ca medicii i-au tot schimbat antibioticele copilului atat de des incat, asa cum ati spus si dvs, simteam ca fac teste pe propriul copil. La vremea aceea nu cunosteam decat un singur medic homeopat in Galati, si acela era grozav de scump. Dupa mai multe "sapaturi" am cunoscut un medic f bun si accesibil.
Acum am niste nelamuriri si cateva simptome despre care as vrea sa dicut cu dvs. daca mai este vabila oferta dvs. de a ma ajuta. Inainte de a va "bombarda"cu intrebari, astept raspunsul dvs, daca imi permiteti sa va deranjez cu intrebarile mele. Inca o data- toate cele bune va doresc si un nou an asa cum va doriti, Sanatate multa!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.