Pt. dr. Flueraru-urechea stângă înfundată-dreaptă cu fâşâit

28-07-2009
lenush
Nu este medic/terapeut
lenush
Domnule doctor, sunt din Brăila, am 39 ani.
În urechea dreaptă de ceva timp aud un fâşâit ( aprox. 2 ani). Am fost la spitalul ORL, la Bucureşti. Nu umblă niciun câine cu covrigi în coadă pe acolo. Am fost luată în primire de o dră doctor, care m-a trimis undeva la parter, sau subsol, pentru o audiogramă. Apoi s-a uitat dra doctor si în urechile mele, care, apropo, sunt tot timpul umede, hiar şi acum. A spus că nu am nimic legat de urechi, ci nevralgie Arnold. Mi-a dat tratament de urmat, dar urechea mea dreaptă fâşâie şi acum. Am fost şi la doctori în Brăila, care mi-au dat diverse tratamente, ba naturiste, ba alopate, însă fâşâitul persistă. Am învăţat să mă obişnuiesc cu el.
În schimb, de vreo 2 luni, am observat că urechea stângă începe să mi se înfunde, ca atunci când mă deplasez la munte şi mi se înfundă urechile. Numai că înghit, şi nu mi se desfundă. Îmi crează o stare de nervozitate, pentru că vorbesc cu rezonanţă, mă aud cu ecou, în partea stângă, încerc fără să-mi dau seama să vorbesc mai mare, iar dacă mănânc, am impresia că funcţionează o moară în partea stângă. Am învăţat un truc, nu ştiu cât de bine este să-l folosesc. Mă aplec cu capul în jos, stau aşa câteva secunde şi mi se desfundă. După alte câteva minute mi se înfundă la loc. Însă acele minute pentru mine sunt preţioase, mă liniştesc.
Iar ca tabloul să fie complet, când încerc să vorbesc la telefon fix, mobil, în momentele după formare a numerelor de telefon şi aşteptarea răspunsului celui apelat, acel ring de apelare îmi vibrează în urechea dreaptă. Uneori păţesc aşa ceva şi dacă mă uit la televizor.
Prefer să vin până la dvs. pentru un consult amănunţit, pentru că în Brăila ştiu ce mă aşteaptă. Reţete pline de medicamente, al căror efect nu este observat.
Dacă vreţi vă pot trimite un mail cu audiograma şi cu timpanograma, însă au fost făcute în urmă cu 2 ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.