pui de depresie, stari de tristete...

03-08-2009
Aruon
Nu este medic/terapeut
Aruon
Buna ziua.In urma cu ceva timp m-am confruntat si eu cu asa zisul atac de panica care mi-a dat mari batai de cap, ajunsesem la 5 zile cu 2 -3 ore dormite si eram total rupt de realitate.L-am infrant cu ajutorul medicamentelor ca Xanax, Romparkin, Haloperidol etc.Sfarsit fericit.A urmat o perioada de bine, totul a decurs cum trebuie in viata mea dar intr-o zi m-a apucat asa o stare de tristete si de emotie, pur si simplu imi venea sa plang si nu stiam de ce, nu am probleme in familie, nu duc lipsa de ceva.Am incercat sa ma joc pe computer un joc cu fotbal poate ma mai inveselesc uit dar am inchis repede starea mea inrautatindu-se psihic.Am o emotie(nu stiu de ce) si o stare de tristete, imi lipseste pofta de viata si imi vine sa plang, simtind un gol in sufletul meu dar fara motiv fiindca nu am nefericiri in familie.Ma apuca cam des in ultima vreme.Exista remedii naturiste, ceva medicamente usoare pentru aceste stari?Nu vreau sa dau in depresie.Exista ceva pentru a imbunatati starea psihica?Multumesc
4 comentarii
0
03-08-2009, ora 23:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consulta un fitoterapeut pt a iti prescrie un remediu natural, daca nu poti, consuma zilnic 2 cani de ceai de sunatoare si busuioc (dupa masa). Cat timp consumi sunatoarea nu ai voie sa bei alcool!

Daca starea disforica se mentine, consulta un neuro-psihiatru! Toate cele bune;)
0
04-08-2009, ora 12:48
Aruon
Nu este medic/terapeut
Aruon
Multumesc.

Ciudat e faptul ca desi nu am probleme majore, in familie, necazuri etc, ma simt trist si imi vine sa plang, parca simt un gol in mine care trebuie umplut.Asa se manifesta o depresie nu?
0
04-08-2009, ora 13:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu placere!

Nu cred ca la tine este vb dsp depresie. Depresia este o afectiune mult prea complexa; mai degraba este vb dsp un sindrom depresiv-anxios, dar un diagnostic corect si aproape 100% acurat ti-l poate pune numai un medic speclialist in afectiuni psihice (neuro-psihiatru, psihiatru).
Bea ceai de sunatoare si-ti va fi mai bine, dar mergi si la medic, nu neglija!
Toate cele bune si multa sanatate;)
0
06-08-2009, ora 23:07
abcynthia
Nu este medic/terapeut
abcynthia
Buna, Aruon; exista posibilitatea sa ai o lipsa de magneziu; fa un set de analize pe sectorul mineralelor si daca am dreptate incearca sa faci o cura de magnerot 500.in principiu in doua saptamani esti pe picioare. eu ma confrunt exact cu starile descrise de tine mai mult primavara, un fel de astenie, si de fiecare data functioneaza cu magnerot 500.
un tratament naturist eficient pentru a trata doar efectul este passiflora incarnata. regleaza foarte bine somnul si nu are efecte secundare; este un sedativ usor, natural, il gasesti la plafar. nici eu nu cred ca ai depresie. astea sunt mici probleme datorate dezechilibrului mineralelor, probabil ai fost deshidratat sau ceva pe caldurile astea.
sanatate :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  •