Puls 55 bpm, respiratie grea uneori, palpitatii, senzatie de sugrumare la nivelul gatului

21-09-2018
armandandrei
Nu este medic/terapeut
armandandrei
Buna ziua.

De cel putin o saptamana ma confrunt cu aceste situatii in care pulsul meu in repaus este in jur de 50 de batai pe minut, iar ritmul este diferit, ori o bataie in minus, ori una in plus.

Am fost la 2 cardiologi in ultimele 2 saptamani, ambii doctori mi-au facut ekg, ecograf + test de efort, toate au iesit bune. Timp de 2-3-4 zile m-am simtit normal, iar dupa a revenit aceeasi stare.

Analizele au iesit bune, mai putin colesterolul, nivelul colesterolului bun ( HDL ) este 28.9 mg/dl iar cel rau ( LDL ) este 163.7 mg/dl.
De asemenea testul pentru Helicobacter Pylori a iesit pozitiv.

Am facut tratament timp de o saptamana pentru Helicobacter, tratamentul a fost terminat in urma cu 3 zile.

Simt o senzatie la nivelul gatului, ca si cum ma strange ceva, saliva mea este alba. Uneori am o senzatie de electrocutare la nivelul capului, ca si cum ceva ma zguduie putin.

De asemenea nu ies din casa aproape deloc, stau in pat toata ziua de cel putin 2 saptamani. Evit orice fel de interactiune sociala, senzatiile pe care le resimt se intensifica atunci cand ies din casa.

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru ca nu stiu ce sa mai fac... Imi pierd speranta, ma gandesc in fiecare zi ca toate simptomele pot fi din cauza a unei boli mai grave.

Va multumesc mult pentru timpul pierdut pentru a-mi raspunde.

O zi minunata!
3 comentarii
0
21-09-2018, ora 13:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti un test de anxietate orientativ pe net si mergeti la un psiholog clinician cu experienta sa va evalueze.
0
21-09-2018, ora 13:53
armandandrei
Nu este medic/terapeut
armandandrei
De anxietate sunt 100% sigur ca sufar, dar acest puls mic si iregulat imi provoaca o anumita frica. Am fost operat la varsta de 4 ani la inima, de Defect Septal Atrial. Acum am varsta de 21 de ani.
0
24-09-2018, ora 18:29
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna ziua,
asa cum ai primit deja recomandarea, cel mai bine ar fi sa mergi la un psiholog clinician. Ti se va face o evaluare clinica si asa vei sti ce se intampla si de ce. E normal sa te temi putin cand simti tot felul de lucruri, dar tu descri o stare destul de intensa, greu de suportat. In acest caz, cel mai recomandat e sa mergi la psiholog si daca el va considera ca e cazul, vei primi si trimitere catre psihiatru.
Vei fi bine, ai incredere!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul